Zvonuri despre Mirror’s Edge 2

Potrivit unei persoane care a vazut filmari cu Mirror’s Edge 2 in dezvoltare, mediul open world al titlului va fi persistent, intotdeauna online si are ca tinta lansarea in anul 2016.

Anuntat anul trecut la E3, rebutul lui Mirror’s Edge de la DICE, cunoscut ca si Mirror’s Edge 2 a fost tinut in afara proiectoarelor cu detalii tinute doar in intermediul studioului. Site-ul Australian de Jocuri Video, Rocket Chainsaw a reusit sa vada continut video a jocului de actiune ce implica parkour si au dezvaluit ce-au vazut. Potrivit site-ului Australian, filmarile de anul trecut au fost in timp real si spontane. Mai mult decat atat mediul open world al titlului va fi o componenta persistenta intotdeauna online, devenind un loc de joaca multiplayer unde jucatorii pot sa apara si sa dispara cand vor.

Mai jos aveti niste detalii care s-au aflat :

  • Teaser-ul de la E3 2013 a fost intradevar in timp real si spontan, incluzand si sistemul de lupta. Rockat Chainsaw a vazut aceste lucruri intr-un test de miscare si se potrivesc atat grafic cat si mecanic.

  • Platformele pe care urmeaza sa apara acest joc ar fi : Xbox One, Playstation 4, PC si Mac.

  • Repetand declaratiile celor de la DICE, Mirror’s Edge 2 este un reboot total.

  • Principalul scop pentru acest reboot este sa creeze o lume deschisa, intr-un oras viu pe care sa-l explorezi.

  • Alte componente generale de multiplayer includ modurile co-op si competitiv, precum si contra timp.

Deci acesta este rebootul lui Mirror’s Edge, pe care putem sa-l numim Mirror’s Edge 2 pana EA ne ofera un alt nume cu care sa i ne adresam, un joc in care trebuie sa stai totdeauna online cu parkour cu un sistem de lupta restructurat? Daca acest lucru este adevarat, sunt nerabdator sa incerc acest joc, insa luati aminte ca aceste detalii care au fost „scurse” nu au fost verificate de DICE sau EA, deci momentan raman niste zvonuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *