World of Speed Online

World of Speed Online combina cele doua lumi al jocurilor de curse si cele ale MMO-urilor. In trecut, au fost cateva jocuri care au incercat sa se joace cu aceasta combinatie. World of Speed aduce cateva din elementele grozave a jocurilor de curse in spatiul online, unde jucatorii pot sa formeze echipe, sa se intreaca cu oponentii, ba chiar sa-si construiasca propria pista.

Portiunea de racing a jocului are loc pe piste din intreaga lume. Mobilitatea si caracteristicile portiunii de racing sunt foarte rapide si ofera soferului anumita libertate in a se intrece. Toate cursele sunt libere pentru toate formaturile, nu exista reguli de respectat. Acest lucru inseamna ca se permit accidentele, ciocnirile si toate trucurile murdare care fac jocurile de curse distractive. Mediul deschis merge foarte bine cu cursa insasi oferind o multime de zone care pot fi distruse. Echipa s-a obosit pentru a le oferi jucatorilor mai multe metode sa castige cursele. Ei nu vor ca totul sa tina despre cine ajunge pe primul loc, deoarece jocul se joaca online si are tot felul de posibilitati de leveling pe care vor sa le aduca jucatorilor pentru a castiga. Acum, cursele functioneaza intr-un format 2 vs 2 si 4 vs 4. Acest lucru sigur se va extinde in viitor.

Garajele de personalizare si nivelele de personalizare cu masinile, ofera o multime de unelte jucatorilor pentru a constui exact ceea ce vor. Sunt tot felul de tipuri de vopsele si embleme personalizate pe care sa le pui pe masina. Progresia poate veni atat de la masini cat si de la garajele pe care jucatorii le pot folosi. Sunt deja multe tipuri de masini in joc si echipa lucreaza sa adauge cat de multe pot. Imbunatatindu-ti garajul iti va da acces catre mai multe metode de a-ti personaliza masina si unele imbunatatiri pentru sistemele acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *