Watch Dogs in sfarsit disponibil

Watch Dogs PC

In timp ce, cei de peste oceane inca asteapta ca ceasul sa ticaie pentru ziua de 27 Mai, noul titlu de open-world, ce implica hacking-ul, al celor de la Ubisoft, Watch Dogs este acum disponibil pentru gamerii din Australia si Noua Zeelanda.

In Watch Dogs, jucatorii intra in lumea periculoasa a lui Aiden Pearce, o noua clasa de anti erou, a carui abilitate de a „sparge” orice sistem conectat ar putea fi cea mai puternica arma a sa. Fie ca este vorba de declansarea unei coloane de 30 de masini manipuland luminile semafoarelor pentru a opri un inamic in timpul unui schimb de focuri din centrul orasului, sau intrand in camerele de securitate omniprezente ale orasului pentru a accesa informatiile personale ale tuturor, Pearce este capabil sa constranga si sa controleze aproape fiecare element din lumea din jurul sau.

O data cu lansarea jocului principal, Ubisoft a detaliat de asemenea ca aplicatia de companie a mobilului, ctOS, se va lansa mai tarziu. Jocul pe Android si iOS va fi gratuit, si nu va avea microtranzactii si nu va necesita jucatorilor sa detina Watch Dogs, potrivit celor de la Ubisoft.

Aplicatia mobila ctOS, va include doua moduri, cursa, in care distanta dintre checkpoint-uri este mica si jucatorii de pe PC sau Console, au activat GPC ; Free Ride, ce largeste distanta dintre checkpoint-uri si inchide GPS-ul. In timp ce jucatorii Watch Dogs se intrec de la un checkpoint la altul castigand timp la fiecare interval, jucatorii ctOS, „sparg” orasul prin intermediul unei harti. De acolo pot sa declanseze baricade, sa configureze explozii si sa foloseasca ajutorul lunetisitilor stationati pe un elicopter si politie. Daca jucatorii ctOS pot opri jucatorii Watch Dogs, acestia castiga.

Watch Dogs este acum disponibil pe PC, Playstation 4, Xbox One, Playstation 3 si Xbox 360. O versiune de Wii U va fi disponibila mai tarziu anul acesta.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *