Warner Bros isi va anunta propriile filme inspirate din DC

CEO-ul celor de la Warner Bros, Kevin Tsujihara a spus ca, compania planuieste sa anunte o noua serie de filme cu supereroi bazate pe caracterele din DC Universe.

Putem sa gasim argumente ca Warner Bros nu are cele mai bune legaturi cu DC Universe. Garantat, a facut o treaba buna cu Batman in anii recenti, iar Man of Steel a vazut un succes masiv in box office. Cu toate acestea, Warner Bros, se lupta sa includa caractere precum Green Lantern si seriale TV precum Arrow, care nu este in mod necesar un serial rau, insa nu si-a ridicat o baza prea mare a fanilor. Cu acestea enumerate, Warner Bros ar putea sa planuiasca miscari sa aduca mai multe caractere DC la viata.

Despre unele lucruri stim cate ceva deja. Noile serii Flash si Gotham, de exemplu, vor fi aduse la viata furnizand noi perspective pentru unele din cele mai iubite personaje DC. Potrivit CEO-ului, Kevin Tsujihara, studioul planuieste sa includa o noua serie de filme extinzand deja franciza de filme existenta. In timp ce Tsujihara nu a dezvaluit nimic specific, raportul oficial sustine ca noi anunturi despre filmele care vor sa aduca la viata personaje celebre din DC Universe ar trebui sa apara de la Warner Bros cat de curand.

Lucrul care va fi cel mai interesant, va fi ce vor contine aceste anunturi. Ne-ar satisface daca am auzi mai multe despre planurile companiei pentru filmele Wonder Woman al li Gal Gadot, Warner Bros a zgariat doar suprafetele proprietatilor potentiale bazate pe personajele din DC Universe. Mai mult decat atat, cu propriile filme cu supereroi ai lui Marvel si Disney progresand intr-un ritm constant, ar avea sens daca Warner Bros sa-si amplifice ofertele sale de filme bazate pe benzi desenate pentru a putea concura cu aceste mari companii. Sa speram ca vom auzi despre un film Justice League care sa poata concura cu succesul salbatic al filmului The Avengers.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *