Vrei să mergi la un stilist pe care nu îl găseai niciodată liber? Stailer te ajută

stailer

Chiar dacă nunțile și botezurile nu mai sunt în toi precum erau în vară și oamenii nu mai vizitează atât de des saloanele de beauty pentru a se pregăti pentru astfel de evenimente, tu parcă tot nu găsești un loc liber la stilistul preferat. Suni la salon și vrei o programare și niciodată nu este liber stilistul la care vrei sa mergi. Poate timingul nu este cel potrivit niciodată, dar să știi că nu trebuie să renunți. Iată că Stailer este platforma care te poate aduce pe scaunul stilistului preferat mai repede decât te aștepți. 

Printre cele 20 de orașe în care activează, Stailer a adăugat la listă chiar și Brăila. Deci, dacă ești din Brăila și vrei o programare la un salon sau la un anumit stilist, Stailer te ajută! Cum? Foarte simplu! Realizezi totul online în câteva minute. Află mai multe în continuare.

Avantajele pe care Stailer ți le oferă

Dacă ești interesat de serviciile de make-up, coafat pentru femei, cosmetică, tuns barbati in Braila sau în oricare dintre celelalte orașe și orice alt serviciu din sfera beauty, pe www.stailer.ro le poți găsi. Aici vei găsi o listă cu toate saloanele care sunt disponibile în ziua și la ora pe care le alegi. De asemenea, poți căuta locurile libere și în funcție de salon sau stilist, nu numai dată și oră. În acest fel poți merge exact la stilistul la care îți dorești și te pliezi tu după programul său, dar măcar ești sigur că ai un loc rezervat pe scaunul său. 

Cu ajutorul platformei Stailer economisești timp prețios pentru că te programezi în câteva minute. De asemenea, poți vedea toate informațiile care te interesează pentru fiecare stilist în parte:

-la ce salon lucrează;

-prețurile pentru fiecare serviciu în parte;

-timpul de lucru;

-recenzii;

-poze ale altor lucrări.

Astfel vei lua decizia potrivită pentru tine. Atât platforma, cât și aplicația sunt 100% gratuite și nu ai un număr limitat de programări pe care le poți face. Poți să vezi aici alte informații despre Stailer și cum funcționează.

Vrei să anulezi? Nu este nici o problemă!

Cine știe ce a intervenit și nu mai poți merge să te răsfeți la salon, deci schimbarea ta de look trebuie să mai aștepte. Iată că nu vei încurca nici stilistul în vreun fel pentru că poți anula foarte ușor programarea. Și nici nu trebuie să apelezi stilistul și să cauți fel și fel de scuze.

Accesezi linkul pe care îl primești ca și confirmare prin SMS și acolo vei găsi și opțiunea de a anula. Dacă faci acest lucru din timp va putea și stilistul să își refacă programul astfel încât să nu fie încurcat. 

Dacă accesezi Stailer vei avea la dispoziție și o hartă care are fixată locația exactă a salonului să nu te rătăcești printre blocuri căutând locația corectă. Dacă ai cont îți poți seta și un reminder. Află și celelalte avantaje de care ai parte atunci când accesezi Stailer accesând platforma sau aplicația. Alege un mod mai simplu pentru a face programări la salon.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *