Vezi mai multe detalii aici despre implanturile dentare si beneficiile asociate acestora

implant dentar dental premier

Multa lume se intreaba de ce sa aleaga implanturi dentare, care e clar ca sunt mai costisitoare, in pofida restaurarilor dentare obisnuite, care implica costuri mai mici, si sunt sprijinite de dintii naturali. Vezi mai multe detalii aici despre implanturile dentare in general si ce factori duc la tarifele practicate de stomatologii care le aplica.

Tehnologia din ziua de azi reuseste sa faca adevarate minuni

Un mare avantaj al unui implant dentar se refera la faptul ca atunci cand ai un dinte lipsa, practic nu mai poti face nimic altceva decat asta. Bine, mai exista si varianta puntilor dentare sau a protezelor, dar este deja mai extrem. Implantul dentar reuseste sa inlocuiasca dintele lipsa in cel mai natural mod posibil. Nici nu ai zice ca nu e vorba de dintele tau, care a fost acolo de la bun inceput.

Vezi mai multe detalii aici, in acest articol, pentru a fi bine informat.

Privitor la dintii nostri, dorim ce-i mai bun si ce-i mai natural posibil. Implanturile dentare se contopesc cu osul maxilarului datorita unui proces biologic numit osteointegrare. Astfel, dupa o anumita perioada de timp, ai parte de dintele care iti lipsea, daca organismul accepta aceasta interventie. Si totusi, in majoritatea clinicilor stomatologice moderne din ziua de azi, acest lucru este asigurat.

Multumita acestui proces efectuat intr-un cabinet dentar, implanturile ofera o serie de avantaje demne de luat in considerare.

Hai sa aflam despre beneficiile de pe urma interventiei implanturilor dentare. Vezi mai multe detalii aici

Principalul obiectiv al restaurarilor dentare printr-un implant se refera la inlocuirea cu succes a dintelui care lipseste. Dintii nostri indeplinesc mai multe functii. E vorba in principal de mestecat, estetica si pronuntie. Cand medicul nostru stomatolog ne spune ca o varianta ideala ar fi implantul dentar, este pentru ca acesta va reusi sa indeplineasca cat mai natural cu putinta functiile dintelui natural.

  • Masticatie

Mestecatul este un proces dentar important. Atunci cand, intr-o clinica dentara precum Dental Premier, se ia in considerare o proteza de genul pentru a lua locul dintelui care lipseste, este esential ca aceasta sa indeplineasca cat mai aproape de original functia de masticatie. Cel care beneficiaza de serviciu se va acomoda destul de repede cu noua solutie atunci cand implantul va fi montat si acceptat de organism.

  • Estetica

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un pacient este a-si redobandi zambetul si a recapata increderea in sine. In ceea ce priveste implanturile dentare, functia esteticii este indeplinita cu succes. Implantul construit si montat cu grija si atentie de medicul specialist va restaura in mod excelent felul in care arata, se simte si se potriveste noul dinte in gura. Acesta va avea un aspect foarte natural iar tu, ca pacient, vei fi mai mult decat multumit.

  • Pronuntie

Stiai ca vorbitul normal poate fi afectat atunci cand dintii din fata sus, incisivii in special, lipsesc? Se stie ca acesti dinti sunt esentiali atunci cand pronunti anumite consoane. Cand apelezi la o proteza dentara mobila pentru a inlocui dintii lipsa iti poate lua mai mult timp pentru a te adapta noii situatii si pentru a pronunta anumite cuvinte.

In schimb, cand alegi un implant dentar, vei reusi mai repede sa te adaptezi si sa vorbesti din nou corect, exact cum ai face-o daca ai avea dinti naturali.

Procedurile pentru instalarea implanturilor dentare pot fi mai ridicate privitor la costuri fata de metodele traditionale de restaurare a danturii. Insa, cel putin stii ca, datorita tehnologiei si dezvoltarii din lumea implantologiei, vei avea parte de servicii de succes si te vei putea bucura de dinti frumosi si sanatosi, cu un aspect foarte natural.

Contact:

0742 288 440

contact@dentalpremier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *