Un sofer Uber a fost arestat pentru ca a rapit o femeie

Marti, departamentul de politie din Los Angeles (LAPD), a declarat ca un sofer pentru un serviciu de masini, de la compania Uber, a fost arestat pentru ca a rapit o femeie cu intentia de a o asalta sexual.

Frederick Dencer, in varsta de 32 de ani, a fost arestat luni dupa ce politia l-a gasit pe el si o femeie in varsta de 26 de ani, la motelul Panorama in Van Nuys, California. Dencer este acuzat ca ar fi dus femeia ce se afla in stare de ebrietate la motel, dupa ce a fost rugat de un valet angajat la clubul de noapte West Hollywood, numit Greystone Manor, pentru a o duce acasa, potrivit raportului din ziarul Los Angeles Times.

Locotenentul Paul Vernon de la departamentul de politie din Los Angeles a spus intr-o declaratie ca Dencer a incercat sa profite de situatie. Femeia a raportat ca s-a trezit la ora 6 dimineata, dupa care l-a gasit pe Dencer intins langa ea in pat, fara tricou. Aceasta le-a spus celor de la politie ca Dencer a rugat-o sa stea. In loc de acest lucru, ea a plecat la o statie de politie din apropiere. Cand acestia au venit, femeia a spus politiei ca avea un cont Uber si ar fi putut folosi serviciul in acea seara. Politia a descoperit mai tarziu ca telefonul sau nu mai avea baterie si ca nu a sunat la seriviciul Uber.

Femeia era prea beata pentru a-i spune lui Dencer unde locuia. Acesta nu i-a cerut nici un ban si a condus-o la motel. Politia s-a uitat mai tarziu la inregistrarile de pe camerele de supraveghere, si l-au vazut pe Dencer cum o ajuta pe femeie sa iasa din masina, aproape carand-o pana in camera de motel. Uber a mai avut probleme in trecut cu astfel de incidente.00

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *