Un nou concept in ceea ce priveste vacantele si cazarea

case de vacanta

Dorinta de a iesi din cotidian, macar pentru doua sau trei zile este in mintea oricui, doar ca iti este foarte greu sa gasesti un loc simplu care sa iti asigure maximul de confort, dar si de intimitate.

Cu totii ne-am saturat de tot ceea ce presupun unitatile hoteliere si de aglomeratia pe care o intalnim mai mereu intr-un astfel de cadru. Fiecare isi doreste ceva nou, inovator, care sa aduca un suflu nou si o energie pozitiva. Recomandarile tind, cel mai adesea, catre locurile amenajate in natura, iesirile la munte sau campingul.

Un concept de mare succes la momentul actual este adus de existenta diverselor case de vacanta. In Romania, nu se gasesc inca intr-un numar prea mare, insa este favorizata dezvoltarea lor.

De ce sa optezi catre o casa de vacanta?

Raspunsul venit la aceasta intrebare ar fi unul enumerativ, deoarece, comparativ cu sejururile traditionale de la hoteluri sau alte unitati asemenea, casele de vacanta redau un farmec aparte.

  • Intimitatea – un spatiu doar al tau alaturi de cei dragi, fara prezenta altor turisti sau a unui personal de menaj care munceste acolo.
  • Autenticitatea experientei – cine opteaza pentru casele de vacanta are ocazia de a se bucura de imprejurarile locului precum un localnic.
  • Localizarea – o casa de vacanta va fi amplasata, de regula, intr-un loc al naturii. Energia adusa de aerul curat si de peisajele splendide de munte sau de deal sunt foarte importante pentru oricine.
  • Odihna – lipsa oricarui tip de galagie, programul care poate fi creat dupa bunul tau plac si confortul asigurat intr-o casa de vacanta reprezinta un mod perfect de a-ti petrece concediul sau o scurta escapada de weekend.
  • Spiritul de distractie – facand o comparatie cu un hotel, intr-o casa de vacanta ai ocazia de a te distra cu totul altfel. Serile poti sta cat doresti de mult treaz, iar fiecare activitate pe care decizi sa o faci nu iti va fi limitata de nimeni si de nimic.

Conceptul caselor de vacanta a luat nastere pentru persoanele care vor sa se simta cateva zile ca si cum ar avea propria locuinta intr-o zona noua, cu deschidere larga spre universul natural si sa se poata bucura de o experienta minunata fara a se simti un turist.

Casele de vacanta se adreseaza tinerilor care sa isi manifeste energia si cheful de viata intr-un spatiu al lor, familiilor care vor sa traiasca cateva zile doar pentru ei sau celor care pur si simplu au nevoie de un refugiu pentru a-si echilibra starile si gandurile.

Rentakub.com vine in ajutorul tuturor acestor persoane prin punerea la dispozitie a unor case de vacante cu un concept total diferit. Locuintele de dimensiuni nu prea mari cu un aspect cubic creeaza un mod aproape revolutionar de cel care era pana acum pentru a petrece vacanta. Scopul acestei idei este de fructifica potentialul neexplorat pana acum si de a oferi oamenilor stiluri noi. Ofertele pentru mancare sau alte bonusuri aduse de lanturile hoteliere sunt inlocuite aici de avantajele si frumusetile ce ti le poate oferi natura in functie de sezonul in care mergi in vacanta.