Tuning si accesorii tuning

tuning interior

Dintotdeauna fiecare din noi a simtit acea nevoie de a fi unic, de a conferi oricarui obiect pe care il detinem o nota proprie, personala. Autoturismele nu fac exceptie, dimpotriva, reprezinta unul din cele mai frecvent personalizate bunuri. Aici intervine tuning-ul auto, un termen inteles de cele mai multe ori gresit sau incomplet.

Tuning nu inseamna neaparat modificarea drastica a aspectului masinii prin instalarea de praguri, spoilere sau prize de aer, eleroane, vopsea perlata sau cameleon, stickere sau tatuaje. De asemenea tuning nu inseamna obligatoriu modificarea motorului, cresterea puterii acestuia prin diverse mijloace. Termenul generic le implica pe toate, desigur, insa exista si tuning mai „moderat”, care este abia sesizabil la prima vedere, insa masina privita din ansamblu, avand subtile modificari, are un cu totul alt aspect.

In seria tuning-ului moderat se inscriu si modificarile aduse la nivelul interiorului masinii. Nevoia de a da acea nota personala masinii este satisfacuta prin mici detalii: capete de schimbator, leduri si luminite, huse pentru scaune si banchete sau pentru volan, termometre, ceasuri si busole si multe altele. Astfel de produse pot fi gasite de orice doritor de unicitate pe 4Cars.ro, magazin online de accesorii tuning pentru diverse tipuri de vehicule.

Orice pasionat de tuning constientizeaza dupa un timp ca tot timpul mai pot fi aduse modificari unei masini. Daca in primul an este multumit de cum arata masina pe exterior, de jante, becuri xenon si prizele de aer, in anul urmator sau chiar mai repede ajunge sa isi doreasca si un interior personalizat. Fie ca doreste mai multe ceasuri in bord, fie ca vrea huse noi pentru scaune, atat pentru protectie cat si pentru aspect, fie ca un design nou al schimbatorului, de la cadru pana la capatul acestuia este dorit, 4Cars pune oricui la dispozitie astfel de solutii.

Sonorizarea se incadreaza si ea la tuningul de interior. Multi aleg aceasta optiune in prima faza, inainte de a accesoriza interior-exterior masina. In primul rand se doreste ca experienta de a conduce sa fie insotita si de un ambient placut dat de muzica redata. Si aici trebuie atentie insa la pozitionarea boxelor, la incadrarea lor in portiere sau bord, la boxele de inalte si la cele de bass si asa mai departe.

Chiar daca masina este una mai veche, poate fi revitalizata prin tuning, aspectul ii poate fi schimbat in totalitate. In acest scop accesoriile de interior si exterior sunt alese de cei mai multi proprietari, atat pentru a imbunatati performantele masinii, cat si pentru a-i da o nota personala si un aspect deosebit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *