Totul despre cafea, dar si despre felul tau de a fi!

Nici prin cap nu trece unora ca felul in care consumam cafeaua poate spune multe despre noi si despre felul nostru de a fi. Daca prin alegerile pe care le facem putem sa exprimam ceea ce suntem, ce principii avem in viata, ce tip de personalitate avem nu este exclus ca si cafeaua sa fie acel element care sa denote asta. Pentru fiecare in parte exista o placere maxima pentru un anumit tip de cafea si implicit exista si caracteristici ale persoanei in cauza.

Surprinzator sau nu vei descoperi ca in mod inconstient te indentifici cu un anumit tip de persoana, optand pentru un anumit tip de cafea. Insa in primul rand s-ar cuveni a se spune ca de vreme ce se prefera cafeaua suntem cu totii in nevoia de a gasi un stimulent pentru a incepe ziua. Usori instabili caci nu putem prin forte proprii sa ne invigoram. Si in functie de tipul de cafea exista tipologii de genul:

  • Cafeaua fara zahar pentru cei carora le place precizia. Denota o persoana care se simte atrasa de simplitate, persoane mai mult rationale.
  • Cafeaua amara. Unii ar spune ca este acel tip de cafea tare. Pentru cei care adora un astfel de gust se descriu ca fiind directi, cu accent pe “i” in tot ceea ce fac, dar si fara rabdare.
  • Cafeaua cu lapte. Se spune despre cei carora le place acest tip de cafea ca sunt persoane atente cu cei din jur, dragastoase insa in egala masura nevrotice.
  • Servesti cappucino? Inseamna ca esti destul de pretentios, doresti sa detii controlul situatiilor de fiecare data, o oarecare superioritate dorita.
  • Cafeaua instant este preferata celor care de obicei amana lucrurile sau le fac pe jumatate.

Si pentru ca in varianta moderna exista si cafeaua rece cum este frappe-ul pentru o astfel de categorie se caracterizeaza persoanele care au un cuvant de spus, de obicei cei care lanseaza un trend, devin model de urmat. In acelasi timp sunt persoane nechibzuite. Adevarat sau nu gusturile nu se discuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *