Topul avantajelor psihoterapiei online si a colaborarii cu Daniel Ivan

psihoterapie daniel ivan

In decurs de numai doi ani am trecut prin mari evenimente ce vor fi imprimate pe paginile istoriei. Nu am dus-o ca pe roze, am fost puternic influentati de schimbarile ce au urmat, schimbari ce ne-au marcat profund emotional, spiritual, cat si mental. Ne-au acaparat grijile, problemele, teama de a nu mai deschide ochii a doua zi, stresul si anxietatea provocate de acea stare permanenta de vigilenta.

Ne-am limitat lucrurile ce ne aduc fericire. Am uitat sa mai traim, relaxarea pare ceva greu de atins cand simti ca totul in jur se prabuseste, iar un val negru al depresiei a cuprins o mare parte a populatiei. In subconstient purtam zilnic iminenta unui eveniment catastrofal, iar acest lucru cu siguranta si-a pus amprenta pe vietile noastre.

Totusi, un aspect pozitiv al anului 2022 este ca tot mai multe persoane cauta ajutorul de specialitate, cel al psihoterapeutilor. Cu ajutorul acestora pot trece cu mai multa usurinta peste orice problema si se pot dezvolta pe plan personal. Insa, viata este in continuare haotica, iar timpul nu permite de multe ori sa ne deplasam noi la un cabinet de psihoterapie. Pana de curand, sedintele de psihoterapie online nu era o varianta populara de terapie, insa, in contextul actual, a devenit principala alegere a celor ce au nevoie de ajutor. Psihoterapeutul Daniel Ivan, cu pagina de prezentare danielivan.ro, ofera astfel de sedinte de terapie online. Iata care sunt principalele avantaje ale acestora.

  • Economisesti timp si bani

Sedintele de terapie online elimina costurile legate de transport. Nu mai trebuie sa strabati kilometri pentru a ajunge la psihoterapeut prin traficul aglomerat. Aceasta metoda este eficienta si pentru cei ce au anumite dizabilitati, dar isi doresc sa participe la astfel de sedinte. Stabilind cu psihoterapeutul o ora la care esti tu disponibil sa discuti online iti ofera flexibilitate in ce priveste gestionarea programului.

  • Mai multa confortabilitate pentru pacienti

Conform unor studii, pacientii se simt mai bine discutand cu psihoterapeutul online, din confortul propriei case, decat in cabinetul sau, fiind un mediu necunoscut pentru acestia ce le poate provoca anxietate si implicit greutate in a se deschide emotional. Discuta cu mai multa usurinta in fata unui ecran despre lucruri pe care le-ar fi evitat intr-o sedinta de terapie traditionala.

  • Servicii psihologice de calitate

La fel ca in orice domeniu, nu toti terapeutii isi merita functia. Internetul iti ofera acces catre psihoterapeuti cu inalta calificare si experienta din marile orase, precum Daniel Ivan. Pentru a afla mai multe despre acest psihoterapeut Bucuresti – citeste si acest articol. In plus, este o oportunitate de neratat si pentru cei plecati in tari straine, deoarece le este mai usor sa discute cu o persoana in limba materna, impartind aceeasi cultura si, in plus, serviciile sunt mai accesibile la pret fata de cele din alte tari.

Afla mai multe informatii despre cum te poate ajuta psihoterapeutul Daniel Ivan pe pagina sa oficiala.

Contact:

contact@danielivan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *