The Crew necesita conexiune la internet permanenta

Directorul creativ, Julian Gerighty, le-a spus celor de la Video Gamer ca necesitatea de conexiune la internet permanenta al lui The Crew inseamna ca jucatorii vor fi intorsi la ecranul de titlu atunci cand isi vor pierde conexiunea, chiar si cand joaca singuri.

Gerighty sustine ca vom fi scosi afara din cursa atunci cand internetul nostru cade, este unul dintre acel lucru cu care un joc functioneaza, cu o necesitate de conexiune la internet continua, asa ca probabil vom pierde cursa. Cand a fost pus sa clarifice unde vor fi trimis jucatorii atunci cand isi vor pierde conexiunea, Gerighty a spus ca probabil vor fi trimisi inapoi la ecranul de titlu. Acesta sustine ca nu este cea mai eleganta solutie, si nu sunt stiri bune, din pacate, dar decat sa patesti ca in World of Warcraft, sa iti pierzi conexiunea si sa nu se intample nimic.

Gerighty spune ca admite totusi ca, conexiunea lor este mult mai buna decat cea a serverelor Origin de la Electronic Arts, nu poate sa ne dea prea multe detalii despre acest lucru, insa poate sa ne zica un lucru cu siguranta, ca daca suntem in timpul unei misiuni si ne pierdem conexiunea suntem trimisi inapoi la ecranul de titlu.

Conexiuna permanenta la internet al jocului ar putea sa nu fie singurul lucru care i-ar dezamagi pe jucatori, dar si adoptia jocului de microtranzactii. The Crew va fi lansat mai tarziu anul acesta, pe platformele next-gen, cum ar fi Playstation 4, Xbox One si PC.

Se pare ca nu vom putea sa ne bucuram prea mult de acest joc daca nu avem o conexiune la internet stabila, iar aceasta cade des, insa la mine nu este cazul, fiindca spre multumirea mea, printre multele defecte pe care le are tara aceasta, serviciul de internet este unul foarte bun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *