Termostate inteligente pentru o incalzire eficienta

saluscontrols.ro

A avea instalata in locuinta o centrala termica individuala reprezinta o optiune tot mai cautata de proprietarii din zilele noastre. Principalele motive sunt economia, rezultata din gestionarea corespunzatoare a temperaturilor, dar si confortul termic oferit prin controlul si monitorizarea temperaturilor in mod individual, pentru fiecare camera. Acest din urma aspect nu ar fi insa posibil fara ajutorul termostatelor inteligente.

Unde pot fi gasite astfel de termostate inteligente?

Daca ceea ce se cauta este controlul si monitorizarea caldurii si apei calde, alaturi de economia de energie si un confort termic sporit, raspunsul sta in solutiile oferite de Salus Controls.

Oricine poate gasi in paginile site-ului www.saluscontrols.ro termostate inteligente, care pot gestiona intr-un mod eficient incalzirea in orice locuinta. Este vorba despre sistemele revolutionare iT500 si iT600, oferite de Salus Controls ca o alternativa moderna la clasicele termostate cu fir. Acestea pot fi controlate prin intermediul unei conexiuni internet.

Cum functioneaza un termostat inteligent iT600?

Avantajele pe care le ofera aceste termostate sunt considerabile. Sistemul iT600 poate, spre exemplu, sa gestioneze un maxim de 30 de zone incalzite, si poate fi controlat cu ajutorul unei conexiuni internet si a aplicatiei specifice.

Sistemul poate sa actioneze sau sa dezactiveze incalzirea, ori poate regla temperaturile pe zone individuale de incalzire, prin intermediul unei conexiuni internet. Proprietarul poate astfel sa isi incalzeasca locuinta inainte de a se intoarce din concediu, poate focaliza energia consumata pentru incalzirea unei anumite camere, sau poate face setarea intervalelor orare in care temperaturile sa fie pastrate la un anume nivel, direct de pe smartphone, laptop, tableta sau oricare alt dispozitiv cu acces la internet.

Sistemul iT600 poate astfel sa monitorizeze si sa gestioneze atat zonele incalzite cu radiatoare, cat si cele in care incalzirea este realizata prin pardoseala. Fiecare zona de incalzire va necesita un termostat, care va poate gestiona fie o camera cu incalzire in pardoseala, fie 3 radiatoare. Conectarea sistemului la internet se realizeaza prin intermediul unui Gateway, in acest fel proprietarul avand acces si posibilitatea de a monitoriza incalzirea din locuinta din orice locatie unde are acces la internet.

Astfel de solutii oferite de Salus Controls isi dovedesc eficienta in locuintele moderne, pentru proprietarii care vor sa gestioneze si sa eficientizeze consumul de energie termica. Sistemele inteligente Salus Controls aduc astfel o revolutie in domeniul incalzirii, fiind, fara doar si poate, alegerea viitorului in materie de termostate si sisteme de control a distributiei caldurii si apei calde.