Telecomanda Harmony Ultimate actualizata

Harmony Ultimate

Linia de telecomenzi a celor de la Logitech, Harmony, a permis mult timp utilizatorilor sa controleze orice dispozitiv din sufragerie, si acum, o noua actualizare va aduce un sprijin mai mare pentru dispozitivele si mai conectate.

Logitech elibereaza un update de software pentru telecomanda sa Harmony Ultimate, ce va oferi suport pentru Termostatul de invatare Nest. In aditia controlarii temepraturii de pe ecranul color de 2.4 inch Harony, Logitech spune ca poti schimba setarile pe Nest, incluzand schimbarea de la racoare la caldura, sau inchiderea tuturor sistemelor.

Suportul Nest se alatura suportului de lumina Philips Hue pe Harmoney Ultimate. Acesta inseamna ca Harmony este cu un pas mai aproape sa fie o telecomanda de control in totalitate a casei.

Intr-o declaratie, Joerg Tews, vice presedintele grupului de afacere a casei digitale ale lui Logitech, a spus ca, cu o simpla atingere a telecomenzii sau aplicatiei Harmony pe tableta sau pe smartphone, poti sa-ti diminuezi lumina Philips Hue, sa-ti aprinzi televizor, sa pornesti un film si acum sa reglezi temperatura termostatului Nest.

Suportul pentru Nest vine impreuna cu programul de productie Nest. Integrarea permite de asemenea lui Logitech Harmony Ultimate pentru a functiona cu functia Nest Auto-Away. Telecomanda si Nest sunt ambele conectate cu reteaua casei, si luand telecomanda va notifca Nest ca esti acsa, asa ca poti regla temperatura corespunzator.

Extinzand valoarea telecomenzii

Linia Harmony a fost impiedicata de lipsa conexiunilor incorporate pentru dispozitivele Bluetooth si wi-Fi. Cu toate acestea, acest lucru s-a schimbat cu lansarea lui Harmony Ultimate si Harmony Smart Control, aplicatiile pentru smartphone. Detinatorii de Harmony Touch sau Harmony Ultimate One, pot primi aceste caracteristici, adaugand hub-ul Harmony Ultimate la dispozitivul existent. Acest lucru este fantastic, fiindca face propunerea de valoare pentru o telecomanda de 350 de dolari mult mai buna.

Utilizatorii de Harmony Ultimate vor primi o actualizare gratuita cu suport Nest, incepand cu data de 24 Iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *