Te voi ajuta sa selectezi firma de curatenie pentru tine

curatenie

Capitala nu mai este ce era o data. Acum petrecem ore intregi in trafic pentru ca pur si simplu suntem foarte multi oameni adunati la un loc, apoi petrecem si mai mult timp la serviciu, pentru ca daca nu producem bani nu reusim sa ne castigam existenta.

In tot acest timp ne neglijam caminul pentru ca pur si simplu nu mai avem timp si pentru asta. Cred ca vorbesc pentru toata lumea cand spun ca atunci cand ajungem acasa preferam sa mancam ceva rapid si sa mergem in pat sau sa ne tolanim pe canapea pentru a ne mai odihni putin. Cu siguranta nu avem niciun imbold de a face curatenie prin casa.  Credeti-ma, asa am fost si eu. Si nu spun asta doar ca sa va linistiesc si sa va spun ca nu sunteti singuri, ci va spun asta pentru ca, de fapt, pot sa va ajut.

Am aflat de la SC Cribo Clean SRL cateva criterii de alegere a firmei de curatenie. Cred ca de acum este clar deja care este cea mai sigura cale de a ne pastra casele curate, si nu ma refer la sambata in care facem curatenie generala.

Nu, ma refer la servicii de curatenie la domiciliu. Pentru a selecta firma potrivita, trebuie sa stii ce cel mai bine este sa suni la sediul lor. Acolo poti cere cateva informatii vitale, altele decat tariful. Una dintre aceste intrebari este cu ce garanteaza firma respectiva? Cele mai responsabile firme de curatenie stiu ca se pot intampla accidente. Ba chiar unele foarte grave. Tocmai de aceea, in cazul in care se rupe sau se sparge ceva, ori se deterioreaza in vreun fel, firma trebuie sa fie asigurata.  Fie ca vorbim de aparatura din casa ta ori de obiecte de arta acolo unde este cazul, adevarul este ca obiectele se pot deteriora chiar si atunci cand le cureti. Pentru asta este clar ca trebuie sa ai cumva grija de ele.

Mai mult, o alta intrebare pe care e bine sa o pui este daca personalul este strict feminin sau ese mixt. Aceasta intrebare este cu atat mai relevanta daca ai obiecte de mobilier mari, grele, care nu pot fi curatate de femei, pentru ca trebuie mutate, iar femeile, oricat ar fi de puternice, nu pot face fata efortului. Daca stii ca in casa ta sunt astfel de piese de mobilieri grele si greu de mutat, este mai bine sa le soliciti si personal masculin. Este adevarat ca femeile stiu sa faca un loc sa sclipeasca de curatenie, dar cand vine vorba de greutate fizica, este mai bine sa punem la munca niste masa musculara masculina.

In plus, ar fi bine sa intrebi managerul firmei daca isi stabilesc ei programul, sau au un program flexibil. Uneori exista firme care lucreaza dupa un program propriu in timp ce altele sunt disponibile 7 zile pe saptamana. In functie de preferinte, poti sa ii chemi atunci cand esti acasa, sau atunci cand esti plecat. Acum la drept vorbind, parca e mai bine sa nu fii acasa cand vin doamnele de la curatenie, pentru ca poate fi obositor, chiar daca nu faci nimic. Zgomotul produs de aparatura de curatat poate fi deranjanta si parca nimic nu-i mai frumos decat sa te intorci acasa si cand deschizi usa sa te itampine un miros placut, proaspat, de curatenie, nu-i asa?