Te pregătești de sezonul nunților? Stailer te pregătește să ai un look impecabil

Stailer

Încep timid să își reintre în ritm toate evenimentele cu care ne-am obișnuit. Nunțile sunt în toi și în mare parte din cazuri acestea sunt organizate cu mare fast. Este firesc, căci este acel one time în viață când ești în această postură. Dacă și tu te pregătești de un astfel de sezon când trebuie să participi la evenimente pe bandă rulantă, atunci ai nevoie de Stailer.

Stailer, o platformă pentru programări la saloane

Dacă nu ai descoperit încă, stailer.ro este acel portal care te ajută să te programezi la salonul de infrumusetare Infinity Beauty din Oradea sau la oricare altul din orașe precum Timișoara, Iași, București sau Cluj. Deocamdată acestea sunt opțiunile, însă se prea poate ca în curând această listă să fie mai lungă.

Concret, accesezi această pagină, selectezi ce te interesează și anume serviciile de hair and beauty, din orașul vizat, pentru cine și când anume îți dorești. Iar platforma face minunea, ca atunci când ai avea o baghetă magică și în câteva secunde îți afișează lista de opțiuni.

Ceea ce ție ți-ar lua poate ore întregi să cauți aici îți va fi mai ușor ca oricând. Iar mai apoi, la fiecare salon în parte ai detalii care să te ajute să faci selecția optimă pentru tine. Adică sunt înscrise detalii precum locația exactă și cum să ajungi acolo, fotografii din interior, preț, durata unui serviciu și alte asemenea. Deci vei ști din start cum să ajungi acolo, cam cât ar dura și cât ar costa.

Stailer îți oferă acces gratuit

Dacă te întrebi cât te va costa, află că o programare simplă la coafor in Oradea realizată prin intermediul acestei platforme nu te costă absolut nimic. Este gratuit, indiferent câte accesări faci și câte programări realizezi în cele din urmă.

De asemenea, trebuie spus că rapiditatea cu care poți face toți acești pași îți va fi de mare folos. Dacă te grăbești să ajungi la muncă și tocmai ți-ai amintit că nu ai făcut o programare la salon pentru petrecerea din weekend, dacă ești în pauza de masă și ti-ai amintit că la final de săptămână ai confirmat participarea la un eveniment, Stailer te ajută.

Timpul costă bani, spunem adesea. Atunci și pentru tine, ca și pentru oricine altcineva este necesar ca timpul să fie petrecut cu eficiență maximă. Din această  nevoie vei descoperi că este  mai simplu și mai ok pentru tine să îți faci programările online. Iar Stailer a fost creat tocmai pentru asta.

Fără să fie nevoie să suni în stânga și în dreapta, fără să fie nevoie să revii cu telefon pentru confirmare, această platformă te scutește de un efort în plus. Altfel spus te ajută să îți optimizezi timpul în ceea ce privește modul în care faci programările de care ai nevoie.

Accesează pagina, descoperă cum funcționează și bucură-te de rapiditate și de digitalizare.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *