Tales of Borderlands

Niciodata nu joci ceea ce s-a intamplat defapt, tu joci versiunea in mare la ce s-a intamplat. Din cate stim, Telltale va dezvolta un joc Borderlands dupa cel de la Gearbox, numit Tales of Borderlands.

Jocul va include o pereche de protagonisti jucabili ce nareaza evenimentele jocului in rezolutie media, si lucrurile pe care fiecare din acestia zic ca se intampla, nu vor fi de acord intotdeauna. Din moment ce jocul va avea loc pe Pandora, dupa evenimentele celui de-al doilea joc, jucand in rolul diferitelor tipuri de personaje are sens, fiindca Pandora este locul pentru tipi lacomi, incluzand toate caracterele jucabile din jocul anterior.

Jocul va avea comedie, dupa cum v-a obisnuit Claptrap in jocurile anterioare, si vor fi si impuscatori intr-un mod Telltale, dar bineinteles va fi diferit de jocurile Gearbox si va urma formula pe care Telltale a folosit-o in cadrul jocurilor The Walking Dead si The Wolf Among Us cu o masura.

Anthony Burch de la Gearbox spune ca este vorba despre lucruri care incearca sa treaca, decat de lucruri ce includ salvarea lumii, apoi s-a raportat la Mos Eisley ca o relatie, acel oras din desert pe care Luke Skywalker il viziteaza in Starwars, fiind o poveste antologie scurta numita Tales from Mos Eisley Cantina.

Acesta a mai sustinut ca Borderlands poate fi mai mult decat a impusca oameni in fata in mod repetat, poate fi despre impuscarea oamenilor in fata in mod repetat si apoi sa vorbesti cu ei, fiind o posibiltate grozava pentru ei.

Nu stim prea multe lucruri despre jocuri, din cauza ca nu avem deocamdata un trailer, gameplay sau prea multe imagini, asa ca inca sunt multe lucruri pe care asteptam sa le aflam despre acest nou joc. Cu toate acestea stim ca Telltale Games nu o sa ne dezamageasca, intotdeauna dezvoltand niste jocuri adventure minunate si comice in acelasi timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *