Stilistul tău ți-a anulat programarea? Găsește altul rapid cu Stailer!

stailer

Se mai întâmplă în viață ca din motive independente de ei, stiliștii să fie nevoiți să contacteze clienții și să le dea vestea proastă că trebuie să anuleze programarea. Nu e ca și cum și-ar dori asta fiindcă pierd bani, însă sunt și ei oameni și au și ei probleme ca noi restul. Dar, cel mai rău este când anulează atunci când îți trebuiau acele transformări ale look-ului pentru un eveniment special. Nu le purta ranchiună, fiindcă există o soluție ce te va salva în această situație. Pe numele său Stailer, platforma de programări online îți permite să găsești rapid un alt salon din oraș unde să ai parte de serviciile pe care le vrei. În plus, utilizarea acesteia este complet gratuită, fără nicio condiție.

Cum găsești un nou stilist

Nu e panică, respiră și accesează pagina oficială stailer.ro. Apoi selectezi câteva filtre de căutare precum locația, serviciul dorit, genul feminin/masculin, data și ora, iar în decurs de câteva secunde platforma îți oferă toate locurile disponibile din oraș. De acolo tu compari prețuri, poze ale saloanelor, îți poți face o idee despre skill-urile stiliștilor din poze cu alte lucrări, poți citi chiar și recenzii reale ale altor utilizatori Stailer. Aici gasesti si alte informatii.

Deci, chiar și în urgențe de genul, Stailer este your go to method dacă vrei să găsești rapid pe altcineva. E inutil să cauți saloane pe Google și să suni la fiecare în parte, fiindcă tot ce faci este să-ți pierzi timpul, energia și nici nu e garantat că găsești un salon cu data și ora disponibile când vrei. De multe ori trebuie să te complaci, să alegi un salon care poate chiar nu-ți place însă n-ai de ales. Așa găsești locuri ce pot fi rezervate și în funcție de timpul tău și în funcție de celelalte așteptări pe care le ai de la un salon.

What’s the catch? Sună prea bine să fie adevărat?

Chiar nu e cazul să scoți un ban din portofel pentru a te folosi de Stailer. Este conceput pentru a ajuta lumea să-și eficientizeze procesul de programare la salon. O metodă deja utilizată și îndrăgită de oamenii din Cluj, Iași, București, Oradea și Timișoara, însă se zvonește că se va extinde cât de curând și în alte zone ale țării. În plus, nici măcar nu ai de instalat ceva și nici măcar nu trebuie să-ți faci cont. Iar când te grăbești fiindcă ai evenimentul peste 2 ore, cu siguranță nu-ți mai vine să stai să completezi date pentru un cont. Așa că în acest sens Stailer este foarte util, fiindcă poți să-ți faci programări rapide câte vrei. Doar urmezi pașii după ce ai ales scaunul stilistului unde vrei să-ți rezervi locul până ce primești un link de confirmare prin sms, unde ai toate informațiile necesare despre programarea ta.

Însă, când ai puțin timp la dispoziție optează pentru crearea unui cont, fiindcă este mai avantajos și tot gratuit. Nu mai trebuie să completezi datele și numărul de telefon de fiecare dată când faci programări, contul devine propria ta agendă virtuală unde vizualizezi programările, anulezi mai ușor și poți seta și remindere ca să nu uiți niciodată de rezervările tale. Și dacă nu mai poți ajunge la salon din orice motiv, anulezi gratuit atât din link, cât și din cont.

Dacă vrei să afli mai multe intră pe pagina oficială sau scrie un email la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *