Solutii eficiente pentru administrare blocuri

administrare blocuri

Este de dorit tot timpul o persoana sau o societate care sa ofere o buna administrare, fie ca e vorba aici de gestionarea anumitor bunuri, a unui mic magazin sau a unui intreg business. Ramanand la acelasi principiu al unei gestiuni conduse in mod eficient, datele problemei se modifica putin in situatia in care se necesita administrare blocuri.

A administra un bloc de locuinte, fie ca este vorba de unul ce functioneaza independent, fie ca este vorba de unul inclus la o asociatie de proprietari, reprezinta o misiune nu tocmai facila. Foarte multi administratori de blocuri de locuinte nu au nici pregatirea necesara, dar nici timp suficient pentru acest lucru. Legislatia in domeniu este de asemenea confuza, neclara si incompleta, ceea ce face cu atat mai dificila misiunea unui administrator de bloc. Din acest motiv de fiecare data recomandarea este sa se apeleze la specialisti. Astfel, a gasi o firma care sa ofere un ajutor in materie de administrare blocuri, dar si de tot ceea ce tine de servicii extinse in acest sens, devine prioritatea numarul unu.

DecoImob ofera o astfel de solutie, in fapt solutii complexe pentru tot ceea ce tine de sectorul de imobiliare. Prin departamentele specializate, aceasta societate garanteaza servicii de calitate, promptitudine si seriozitate in tot ceea ce tine de administrarea de blocuri sau diverse alte imobile. Departamentele specializate sunt cele de contabilitate, financiar, tehnic sau de curatenie, in asa fel incat orice aspect legat de administrarea sau intretinerea unui bloc de locuinte – spre exemplu – sa fie acoperit.

Situatia administratorilor de bloc poate deveni uneori confuza. Dupa cum spuneam, pregatirea insuficienta si legislatia ambigua legata de asociatiile de proprietari pun dificultati pe partea de administrare blocuri. Se ajunge chiar la situatii in care asociatiile de proprietari sunt amendate, iar amenzile se platesc – ati intuit bine – tot de catre locatari. Se necesita astfel, in cazul in care nu exista o alta solutie, angajarea unui administrator de bloc, chiar din exterior, pentru a fi impartial. La DecoImob pot fi gasite astfel de servicii, in asa fel incat linistea locatarilor unui bloc sa fie asigurata. Administrarea eficienta a blocului de locuinte devine o misiune indeplinita, prin respectarea prevederilor legale si cu ajutorul echipei de specialisti pusa la dispozitia doritorilor de catre compania ce ofera servicii imobiliare.

Alaturi de partea de administrare blocuri, la DecoImob mai pot fi gasite si servicii conexe. Astfel, partea de administrare imobile se completeaza cu servicii complete de administrare financiar-contabila, tehnica, dar si cu asistenta si consultanta pentru tot ceea cetine de imobile. Curatenia, intretinerea si reviziile la instalatii sanitare si electrice nu mai reprezinta o problema – DecoImob propune o oferta completa care include si astfel de servicii.

In acest fel, indiferent de necesar, apeland la aceasta societate specializata in servicii imobiliare, administrarea blocurilor devine un obiectiv indeplinit, de la organizarea contabilitatii si situatiilor financiare la un bloc si pana la servicii tehnice. In categoria serviciilor tehnice se include tot necesarul – de la electricieni pana la zugravi si specialisti in instalatii termice, sanitare si electrice. Astfel, de la cutiile postale ce intampina musafirul si pana la administratorul de bloc ce asigura o buna gestiune a intregului imobil, DecoImob ofera servicii complete si complexe ce pot multumi orice exigente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *