Sistemul de control al incalzirii din casa – ce trebuie sa stii despre Salus iT600 Smart Home

termostat

Sistemul de tip Smart Home de la Salus este deja cunoscut publicului. Ce nu stiu multi este ca aduce numeroase avantaje. Acesta presupune un sistem complex ce include in principal dispozitivul ce controleaza caldura din intreaga incapere. Cei de la Salus au un pachet complex ce vine in ajutorul utilizatorilor cu interes de a-si dota casa la standarde moderne.

Afla mai multe despre Salus iT 600 Smart Home 2018 si de ce ar putea acesta sa fie fix ce ai nevoie:

  • Salus Smart Home poate controla nu doar sistemul de incalzire, dar si anumite electronice din casa. Totul se realizeaza prin conexiunea la internet. Ca scop principal, indiferent de manierele in care actioneaza, sistemul Smart Home va crea confort la cel mai inalt nivel.
  • Un pachet de acest gen include printre altele si un senzor pentru calorifere, pentru usa sau chiar si pentru geam spre exemplu sa avertizeze daca acestea sunt deschise, pentru a nu pierde caldura. De asemenea, termostatul inclus este unul complex, cu multiple functii si cu o tehnologie moderna in spate. Poti seta programe diferite in zile diferite, poti alege programe de vacanta, cele care economisesc, poti seta chiar si de la distanta ce temperatura ambientala sa te astepte la intoarcere.
  • Salus Smart Home inseamna si control al unor dispozitive. In acest sens prizele speciale si inteligente sunt parte din pachet, acestea putand controla si gestiona consumul. De asemenea, controlul asupra resursei termice se refera la sisteme combinate, adica la clasica caldura oferita de calorifere, cat si de cea din pardoseala.
  • Fata de orice alt tip de termostat si sistem de control de acest gen, Smart Home iT 600 poate oferi control independent. Pentru fiecare camera in parte se poate obtine un control mai eficient al caldurii.
  • Are si un design minimalist, daca si acest aspect conteaza. Sunt senzori si module ce se ataseaza spre exemplu la calorifere insa se integreaza foarte usor si elegant in decorul casei, deci nu inseamna un compromis intr-un fel sau altul.

O data achizitionat, acest sistem se instaleaza usor. Insa in orice caz Salus pune la dispozitie pentru clientii sai asistenta tehnica. O aplicatie ce se poate instala pe Android sau iOS este necesara. O data ce s-a instalat fiecare termostat si priza, dupa caz variaza numarul acestora, aplicatia permite un control facil. Se poate distinge ca a fost totul creat in asa fel incat sa nu impuna dificultati in folosire.

Dupa cum apreciaza publicul, Salus a creat un sistem complex de control ce se adreseaza atat locuintelor cu mare frecventa de utilizare, cat si a celor ce sunt mai rar locuite, de genul caselor de vacanta. Indiferent despre ce categorie vorbim, confortul este un aspect de dorit pentru oricine. Asadar, se raporteaza la aceasta cerinta, aduce la indemana un sistem inteligent si il face mai accesibil.

Cat despre pret se poate spune ca se justifica, avand in vedere ce anume ofera acest sistem. Detaliile se gasesc pe pagina oficiala, saluscontrols.ro.