Scrisoarea Producatorilor de la Camelot Unchained

Pagina oficiala a lui Camelot Unchained a fost actualizata cu scrisoarea producatorilor de luna aceasta scrisa de Tyler Rockwell.

In aceasta scrisoare ei spun ca echipa lor de ingineri a continuat sa optimizeze si sa imbunatateasca sistemele prin care clientul lor, serverul si patcherul le permite sa ruleze 286 de conexiuni si jucatori care joaca cu 60fps. Acestia mai spun ca au redus cu doua treimi pachetele de date ale caracterelor decat erau initial, iar echipa de ingineri a sters mai multe buguri decat erau la inceput si continua sa adauge mai multe functii la tehnologia curenta.

In timpul primei jumatati din luna februarie si-au terminat scopul de fondare pentru a creea The Depths si s-au miscat rapid la urmatoarea misiune. Marele race ale lui Camelot Unchained. Prima dintre aceste 3 race, este Viking Jotnar, de asemenea si versiunea orifica pentru Depths, numita tentativ The Heart Ripper, au fost dezvaluite intr-o serie de piese de concept executate de concept artistul Michelle si Sandra.

A 2-a jumatate a lui Februarie au tras de ei sa obtina mai multe informatii despre joc si sa le trimita la fani. Acum ca toate s-au terminat, ce ne putem astepta de la restul lui Martie ? Ei bine, acestia au acum un nou membru, Ben Pielstick, care a venit drept designer sa realizeze diferitele sisteme ale jocului.

Mai incolo vor dezvalui munca conceptuala a giantilor Tuatha in timp ce modeleaza simultan si echipeaza unul din conceptele de viking. Pana la sfarsitul lui Martie acestia vor utiliza o gama mare de tehnologie la care echipa de ingineri a munci sa imbunatateasca nu numai clientul dar si arta si functionalitatea arenei de test internala.

– 300 pana la 400 de oameni fugind simultan cu lupta simpla in timp ce-si pastreaza un frame-rate ridicat (60 fps) si utilizare redusa a fibrei optice.

– teren si obiecte importate prin intermediul managerului activ imbunatatit

– vfx-uri simple (isi vor invia vechiul sistem doar pentru scopul de a testa)

– fizica si coliziuni Havok

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *