Respawn spera sa sprijine Titanfall

Titanfall

Nici Electronic Arts, nici Respawn Entertainment nu au confirmat un alt Titanfall. Indiferent daca un astfel de joc va fi anuntat, producatorul jocului sepra ca prima comunitate al lui Titanfall se mentina pentru mult timp, in asa fel incat sa continue sa il suporte.

Vorbind cu Eurogamer, cofondatorul Respawn, Vince Zampella a discutat ca numarul de oameni care inca joaca jocul la 3 luni dupa lansarea sa, iar cum afecteaza acest lucru dezvoltarea continua. Zampella a spus despre activitatea online, ca pe console au fost fantastic. Pe PC totul a inceput destul de puternic si incepe sa cufunde mai mult decat ne-am asteptat. Care sunt motivele ? Fac ei ceva rau ? O fi matchmakingul? Asa ca acestia vor fi atenti si isi vor da seama ce se intampla.

Ultima luna, a fost o indicatie posibila cum ca comunitatea PC s-a diminuat in extentia ca doua playlisturi au fost inlaturate de pe versiunea de PC. Miscarea avea sens, dar Respawn a explicat mai tarziu, a fost datorita ca putini oameni il joaca, iar sa gasesti un meci era destul de greu.

Primele din cel putin 3 pachete de continut descarcabil pentru Titanfall a fost lansat in Mai, si un fre update este planuit pentru lansare candva luna aceasta care adauga noi moduri de joc si introduce personalizari ale titanilor. De indata ce urmatorul update va fi lansat, Zampella a spus ca Respawn va incerca sa incetineasca din cauza ca, cei de la Respawn incearca sa ajunga la un punct. Cu toate acestea, el crede ca era important sa aduca jocul unde este, inainte sa o ia usor. Au fost o multime de lucruri pe care au simtit ca aveau nevoie sa ajunga acolo cat mai repede.

Zampella a oferit o licarire de sperante pentru sceptici, cand a fost intrebat de dorinta de aproduce un nou joc Titanfall. Acesta a spus ca universul Titanfall este bogat in explorare, si ar lua acest lucru intotdeauna in considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *