Renasterea dinozaurilor

Dino Crisis

Disparitia dinozaurilor nu este ceva ce s-a intamplat in regatul animalelor. Uitati-va cu atentie la atmosfera jocurilor. Sunt atat de putini dinouzauri digital, incat am putea considera ca au fost distrusi de aceiasi cometa care au exterminat si creaturile reale. Propun o renastere care va trezi frica in inimile oricarui om care este destul de curajos sa stea in fata acelor dinti mortali si gheare mari, o reaparitie care ar insufla un sentiment de veneratie in acei oameni curajosi, inainte de a fi devorati de bestiile care candva dominau Pamantul. Este timpul ca Dino Crisis sa fie renascut intr-o era moderna. Am trait prin somnul etern destul de mult, haideti sa ne retrezim destinul.

Imaginati-va ca sunteti pierduti intr-o jungla tropicala. Roiul de insecte in fata ta, tarcuri de frunzisuri prea mari, si nu sunt deloc animale in vedere. Nu sunt deloc maimute pe deasupra voastra sau pasari in copaci, nici o caprioara vizibila intr-un luminis sau rozatoare pe la picioarele voastre. Nici un animal nu sunt in apropiere pentru a va furniza confortul intr-o lume ciudata, sau a ve oferi pace in timp ce incercati sa ignorati situatia neplacuta in care va aflati. Si nu sunt deloc animale sa te avertizeze de pericole ascunse.

Dino Crisis Reborn se va concentra pe frica pe care o vei simti atunci cand vei fi pus fata in fata cu un monstru mai puternic, mortal si poate mai inteligent decat tine. La fel ca in franciza originala de jocuri, sa fugi poate fi cea mai buna metoda de a supravietui. Asa ca te vei cufunda in jungla densa, pastrandu-ti simturile pentru a incerca sa-ti oferi orice avantaj pe care l-ai putea avea asupra predatorilor care iti cutreiera vederea. Sari intr-un rau pentru a nu lasa urme, sau ascunde-te in copaci pentru a te proteja, asta asumandu-ti riscul cum ca dinozaurii nu pot ajunge la tine. Nu poti sa-ti asiguri siguranta in asa o lume, asa ca trebuie sa impingi inainte, sperand ca norocul tau s-a imbunatatit de cand ai fost aruncat intr-un loc atat de malefic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *