Relatii la locul de munca

relatii

In esenta, cand vine vorba de relatii amoroase la locul de munca, exista in principal doua mari categorii: relatii veridice intre doi colegi sau doar aventuri, relatii de scurta durata.

Trebuie tinut cont de un factor foarte important aici: daca ambele persoane sunt singure. In scenariul in care unul din parteneri este singur iar celalalt este casatorit si are o relatie extraconjugala, e reteta perfecta pentru un dezastru atat pe plan profesional cat si personal. Acest gen de relatie nu va face altceva decat sa atraga neplaceri, indiferent de cat de mult au grija sa se fereasca de probleme cei in cauza. Indiferent care ar fi situatia, cu siguranta ca oricare ar fi tipul relatiei amoroase intre doi colegi, aceasta cel putin va face cateva sprancene sa se ridice a mirare.

Daca totusi cei doi sunt singuri si dragostea lor este veritabila, situatia sta cu totul altfel. In acest tip de relatie este posibil si ca lucrurile sa aiba o turnura pozitiva. Daca cei doi lucreaza in departamente diferite, nu ar trebui sa fie nici o problema. Cat timp exista seriozitate si sentimentul ca relatia se poate dezvolta pe viitor, evolutia va fi una pozitiva.

Daca exista o situatie in care unul din parteneri ii este superior celuilalt, ar trebui discutata problema si eventual unul dintre ei sa se mute in alt departament pentru a evita situatiile ciudate.

Aceste cateva idei ar fi cateva posibile sfaturi pentru relatiile amoroase la locul de munca. Indiferent daca e doar un flirt, o aventura sau dragoste adevarata, cu siguranta va starni intrebari si barfe. Desi majoritatea nu recomanda astfel de relatii, ele pot reusi daca sunt gestionate corect si nu exista nici un motiv pentru care sa nu poata functiona normal daca partenerii se ajuta si fac tot posibilul ca tot sa fie bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.