Proiect „Top-Secret” Blizzard

Anul lui Blizzard ar putea fi deja unul ocupat, intre lansarile lui Hearthstone si cele ale expansion pack-urilor pentru Diablo III, in Martie si World of Warcraft, mai tarziu anul acesta, dar are planuri pentru mai multe, potrivit CV-ului unui angajat, indica un nou proiect secret care urmeaza sa fie anuntat candva in 2014. Potrivit Kotaku, profilul LinkedIn pentru un artist senior de la Blizzard, mentioneaza ca este in lucru la un proiect top-secret ce uremaza sa fie dezvaluit candva in anul 2014.

Numindu-l un proiect „top-secret” ar sugera ca nu are nimic de a face cu jocurile pe care Blizzard le-a anuntat, cum ar fi StarCraft II : Legacy of the Void, Heroes of the Storm, World of Warcraft : Warlords of Draenor, sau versiunea de console next-gen al lui Diablo III. Este posibil sa fie un alt expansion pentru Diablo III – Reaper of Souls, ce a vandut 2.7 milioane de copii intr-o saptamana, atat de clar incat este intersat in mai mult continut pentru joc.

Superannuation sugereaza posibilitatea de a auzi ceva despre Titan, mmo-ul next-gen, la care Blizzard lucreaza pentru o parte mare din acest deceniu. Proiectul este, potrivit unei declaratii facute de CEO-ul al celor de la Blizzard, Mike Morhaime, a evoluat din ceea ce producatorii au vazut original, si exista o posibilitate ca jocul ar putea nici macar sa nu mai fie MMO.

Cand cei de la GameSpot l-au intrebat despre Titan, anul trecut, COO-ul de la Blizzard, Paul Sams, a spus ca ei nu vorbesc despre acel produs atunci si a fost dispus sa vorbeasca despre entuziasmul sau in producerea unui nou IP, ce trebuie sa fie considerata o alta posibilitate a dezvaluirii secrete din 2014.

Indiferent ceea ce o sa dezvaluie cei de la Blizzard, BlizzCon 2014 va fi cel mai potrivit loc in care sa faca anuntul. Conferinta de anul acesta este programata sa aiba loc pe 7-8 Noiembrie in Anaheim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *