Producatorii lui Spaceteam au proiect pe Kickstarter

Dezvoltatorii lui Spaceteam produc un fel de club de fondare, pentru fanii care au fost absorbiti de exuberantul amestec de administrare a navelor si vorbele din acest joc. Platformele de mobil iOS si Android ating punctul principal al cooperarii majore, cu jucatorii primind doar o bucata din panoul de control al navei pe ecranele lor si comenzi care abia ar avea sens in Star Trek. Spiritul indraznet de copperare este cautat pentru Clubul „Spaceteam Admiral Club”, un proiect de pe Kickstarter care cauta sa asigure un an care merita jocuri gratuite.

Poreclit ca fiind un „experiment” de designerul de la Spaceteam, Henry Smith, clubul Admiral incearca sa stranga 80.000 de dolari pentru a creea cateva jocuri gratuite, pentru toata lumea, nu doar pentru cei care doneaza. Henry Smith sustine ca vrea sa continue sa produca jocuri interesante si accesibile, dar nu vrea sa ceara bani pentru ele. Acesta vrea ca aceste jocuri sa fie gratuite, pentru toata lumea. Alaturandu-ne clubului, facem posibil pentru el si compania sa, sa lucreze la jocuri gratuite pentru un an intreg.

Smith propune doua jocuri cu care sa inceapa, un joc local cooperativ in care vanezi comori, numit Blabyrinth, si inca un joc cu nave spatiale, avand numele de Shipshape, in care jucatorii piloteaza nave creeate din componente modulare. Aceste jocuri vor fi in productie pentru primul an, impreuna cu cateva imbunatatiri ale jocului Spaceteam, cum ar fi cateva limbi in plus si dificultate reglabila.

Exista cateva premii Kickstarter, ca deobicei, dar acestea sunt puternic concentrate pe marfa Spaceteam, precum patch-uri brodate si personalizarea jocului in sine. Smith nu ofera doar comenzi uzuale, ci comenzi total personalizabile, pe care Spaceteam le-a facut din grafica, cuvinte si sunete pe care le trimiti.

Acestia par sa aiba planuri destul de mari pentru anul acesta, iar daca isi vor atinge tinta pe Kickstarter, in mod sigur se vor ocupa de asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *