Plants Vs Zombies 2 Dark Ages

Plants vs Zombies 2 : Dark Ages

Milioanele de fani ai jocurilor Plants vs Zombies 2 ar trebuie sa fie captivate ca un zomboss intr-un laborator de neurostiinta, fiindca jocul primeste un nou expansion cat de curand. Ultima aventura in timp iti va pune abilitatile defensive de gradina intr-o perioada medievala.

Plants vs. Zombies Dark Ages Part 1 introduce cateva noi plante in formatul de joc uzual. Nivelele sunt toate configurate in timpul noptii, asa ca nici un soare nu va cadea din cer si plantele normale de floarea soarelui nu te vor ajuta. In loc de acest lucru, jucatorii trebuie sa construiasca soare cu ciuperca Sun Shroom. Ca si cum ciupercile din jocul original Plants Vs. Zombies, aceste ciuperci incep foarte mici, oferindu-ti doar 25 de sori de fiecare. Dar cresc in timpul meciului la 2 dimensiuni aditionale, fiecare oferindu-i jucatorului mai mult soare cu care sa lucreze.

Pe ofensiva, jucatorii au cu 4 plante mai mult in arsenalul lor. The Puff Shroom, realizeaza un atac pe raza mica asupra zombiilor si morminetlor. Acestea nu costa soare, dar dispar eventual din gradina. Pentru mai multa putere, veti vrea sa plantati fume Shroom, versiunea mai mare si mai rea a acelei plante.

O alta intrare este Sun Bean. Zombii vor manca aceste plante, dar apoi vor scapa anumite cantitati de soare in timp ce progreseaza spre casa ta. In sfarsit, noua planta premium pentru expansion este Hypnoshroom. Este aceiasi ca planta din jocul original, transformand zombie care o mananca in soldati pentru plantele tale.

In timp ce mecanicile acestor noi plante sunt in mare parte similare optiunilor de lupta din timpul noptii ca in primul joc Plants Vs Zombies, aditia continuarii a mancarii de plante a adaugat o intorsatura asupra acestor fete familiare.

Noul continut ar trebui sa fie disponibil pe toate platformele mobile actuale la sfarsitul lunii. Numlee noului expansion implica ca am putea vedea un update de partea 2 in viitorul apropiat, dar jucatorii vor trebui sa astepte noutati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *