O calatorie de afaceri

Cauta metode de a-ti capitaliza valorifica destinatia. Daca ai fost intr-un oras inainte, pastreaza aceiasi ruta de alergat la fiecare vizita. Acest lucru iti va permite sa-ti vizualizezi antrenamentul inainte ca avionul tau sa ajunga la destinatie. Daca deja te gandesti la antrenament ca fiind parte din experienta ta de calatorie, atunci cu siguranta vei realiza acest lucru de indata ce ai ajuns la destinatie.

De asemenea cauta evenimente competitive care iti intra in timpul vizitei. Daca poti sta peste noapte Sambata, poti gasi un turneu de alergat in orasul pe care il vizitezi? Sau chiar un maraton? Intrecandu-te intr-un eveniment de mentine in forma, te face mai familiar cu orasul si creeaza mai multe contacte in orasele pe care le vizitezi. Cauta pe internet liste sau cluburi de alergat in orasul pe care il vizitezi.

Daca vizitezi un oras nou, incorporeaza niste privelisti pe care vrei sa le vezi atunci cand alergi. Foloseste alergatul ca o metoda de a verifica zona din jurul hotelului tau. Multe alergari de dimineata pot fi folosite ca modalitate de a cauta un restaurant pentru cina din aceiasi zi, sau sa gasesti cea mai rapida cale catre cea mai mare atractie. Cu tehnologia de harti online este usor sa gasesti ceva.

Ia cu tine hainele care iti vor face antrenamentul mai usor. Daca tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti schimbi hainele, poti sa te pacalesti sa te antrenezi. Lasa-tii hainele de antrenament pe patul de la hotel inainte sa mergi la munca. Cand te vei intoarce, vor fi acolo asteptandu-te. Ceea ce porti dupa intalniri iti va dicta de multe ori ceea ce vei face. Stai in costumul tau si vei fi indreptat catre un martini si mai multa munca in camera la tine. Dar daca te schimbi in hainele de antrenament, de indata ce ai terminat cu afacerile, nu vei avea scuze sa eviti munca.