NASA schimba clima actuala

clima

Ceea ce a fost odata o conspiratie, devine astazi o realitate pentru cei care neaga existenta chimicalelor dar si pulverizarea constanta a acestora in atmosfera. Ceea ce e si mai incredibil decat acest lucru, este ca aceeasi oameni sunt cei care reusesc sa faca diferenta, in prezent, dintre chimicale si efectele acestora.

Nu a trecut foarte mult timp de cand NASA a tinut o prelegere cu privire la Jet Propulsion Laboratory de la Institutul Tehnologic din California. Prezentarea sustinuta de catre oamenii de stiinta dar si de ingineri a explorat tema Geoingineriei si a Interventiei Climatice. Geoingineria include strategii de batalie si taie efectele schimbarilor climatice dar si a incalzirii climatice. Aceasta este o interventie deliberata in sistemul climatic al Pamantului. In timpul discursului, o metoda care sustinea acest lucru a fost numita Solar Radiation Management (SRM). Astfel, SRM reprezinta actiunea de pulverizare de aerosoli in atmosfera peste zeci de ani. Pulverizarea de aluminiu in atmosfera este luata si ea in considerare in acest program.

”Exista un motiv foarte bun pentru care ne gandim si la aluminiu. Aluminiu are de patru ori rata volumetrica de particule mici, la fel ca si sulful. Inseamna ca exista o rata de 16 ori mai mica pentru coagulare.” – sustine David Keith, om de stiinta in Canada.

Aluminiu contine oxid de aluminiu si oxid de toriu, care sunt foarte daunatoare. Intrebarea se rezuma la urmatoarea: de ce Departamentul de Aparare dar si CIA isi doresc sa sustina astfel de proiect? Este studiul climatic si geoingineria o problema de securitate nationala?

Modificarea climei

Unul din lucrurile care raman cele mai afectate de schimbarile climatice ramane agricultura. Programele de modificare a vremii, experimentele realizate de companiile private care sunt in curs de desfasurare au un impact impresionant asupra agriculturii, deoarece reusesc sa schimbe micro-climatul de care agricultura are nevoie pentru a supravietui. De fapt, ceea ce se intampla in prezent inseamna o modificare a climatului de catre corporatiile internationale, reusind sa modifice climatul pe zone cat mai intinse. In cea mai mare parte, clima este modificata chimic, astfel ca, chimicalele de sol sunt cele care sunt aruncate in aer pentru a schimba si a modifica clima actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *