Merita sa cumpar un joc nereusit?

aliens_colonial_marines_2013_game-wideIn ultima luna, cele doua jocuri pe care le-am jucat si le-am terminat, au fost Dead Space 3 si Aliens : Colonial Marines. Sincer, m-am bucurat cu adevarat de Dead Space 3, si in timp ce au fost aspecte pe care le-am gasit destul de enervante evident, nu fiecare joc are nevoie de un sistem de crafting, in principiu am avut parte de o experienta buna in el. Te simteai in Dead Space si de aceea ma joc Dead Space.

Cu toate acestea, nu sunt aici sa dezbat daca anumite jocuri sunt bune sau nu, insa cu Dead Space 3, cred ca m-am bucurat de el atat de mult, din cauza ca l-am primit drept cadou de craciun. M-as fi gandit daca as fi platit pentru a-l juca? Cel mai probabil ca da.

Cu totii am fost suparati de preturile mari pentru un joc pe care l-am jucat si nu ne-a placut. Dar stiti ce? Nu pot spune acelasi lucru si despre Aliens : Colonial Marines. Am avut ceva timp liber intr-o zi si m-am dus la un magazin de jocuri. Am trecut la raionul de jocuri folosite si am gasit Aliens : Colonial Marines, stand acolo cerand sa fie cumparat pentru un pret convenabil si l-am cumparat bineinteles.

Asa ca l-am sunat pe prietenul meu cu care joc majoritatea jocurilor co-op, i-am sugerat sa-si achizitioneze si el o copie si am inceput sa ne jucam mai tarziu in acea zi. Nu stiu daca ati auzit de Aliens sau nu, insa este un joc destul de rau, si nu, nu la fel de rau ca Deadly Premonition.

Bineinteles, m-am distrat mai mult din experienta de a juca un joc cu un prieten si a rade de acest joc, decat de gameplay-ul in sine. In opinia mea, un joc video nereusit, merita atunci cand scoti cei mai bun din el si faci experienta sa fie mai mare decat valoarea banilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *