Mai multe despre DriveClub

DriveclubDupa anuntul recent ce are legatura cu cat de mult continut gratuit continte editia Plus Edition, producatorii jocului Driveclub, Evolution Studios a dezvaluit acum numarul de masini si curse gasite in jocul full, de asemenea si discountul membrilor Plus ce li se va atribui. Evolution Studios a descris anterior editia Plus Edition ca fiind completa de caracteristici, limitata doar de numarul de trasee si masini la care au acces jucatorii. Acum am aflat acel numar, stim ca in jocul full vom avea acces la 50 de masini, 55 de trasee, 5 locatii si 50 de evenimente, potrivit celor de pe Playstation Blog. Insa la o cincime din ceea ce ne ofera jocul full nu vom avea acces, si anume, la 10 masini, 11 trasee si o locatie.

Editia standard va fi vanduta in varianta retail si in Playstation Store, dupa cum va puteti astepta. Membrii Plus pot sa aleaga sa faca upgrade de la editia Plus Edition la versiunea digitala a jocului full pentru 50 de dolari, la un discount de 10 dolari. Cei de la Evolution, au spus ca anul trecut au vrut sa ofere un discount membrilor Plus cand s-a lansat, dar dupa ce a fost amanat in mod repetat, a devenit neclar daca a mai fost planuit acel discount.

Este important sa vedem ca membrii Plus ce folosesc avantajul discountului vor avea acces doar la continutul jocului Full, in timp ce abonamentul Playstation Plus ramane activ. Paul Rustchynsky spune ca este posibil ca daca abonamentul Playstation Plus iti expira, vei fi nevoit sa platesti o taxa in plus pentru a obtine acces deplin, dar nu se stie cu siguranta.

Urmand o amanare de luna trecuta, Driveclub este acum programat pentru lansare pentru 7 Octombrie, exclusiv pentru Playstation 4. Va rula la 1080p si 30 fps si a fost descris de Rustchynsky ca fiind super accesibil, dar si foarte profund.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *