Loadout atrage 2 milioane de inregistrari

O luna de la lansarea de pe 31 Ianuarie a jocului, dezvoltatorii Edge of Reality au dezvaluit ca primul lor joc free-to-play first person, Loadout, a avut peste 2 milioane de conturi realizate in primele 14 zile de la lansare, o caracteristica egalata doar de cele mai mari jocuri de PC de pe Steam.

Jucatorii s-au logat in intermediul jocului Loadout, la un total de 9 milioane de ore si acum este unul dintre 5 cele mai populare titluri free-to-play de pe Steam.CEO-ul de la compania Edge of Reality, dezvoltatorii lui Loadout, sustine ca succesul de peste noapte a lui Loadout a fost in acelasi timp josnic si antrenant. Comunitatea inseamna totul pentru compania lor si nu le poate multumi indeajuns pentru ajutorul pe care i l-au dat jocului Loadout.

De la lansarea oficiala de pe 31 Ianuarie, anul acesta, Loadout a devenit foarte popular, atat de popular incat a facut o caracteristica buna numai sa intri in joc. Pentru a se pregati de influxul in masa de oameni, Edge of Reality a configurat o infrastructura aditionala, dar pana si aceste precautii s-au dovedit a fi insuficiente pentru cererile in masa.

Incredibilul val de interes la lansare, le-a spulberat toate asteptarile si a fost prea mult ca serverele sa poata duce la inceput. Foarte putine titluri de pe Steam au reusit sa realizeze ce au reusit cei de la Edge of Reality. Ei sunt comisi sa furnizeze un joc excelent pentru comunitate si continua sa lucreze din greu la servere pentru a asigura tuturor jucatorilor aceiasi experienta.

Jocul este un multiplayer shooter avand in prim plan actiune frenetica, violenta comica si posibilitatea de a-ti creea o arma avand la dispozitie peste un miliard de combinatii.

Dupa ce am citit aceasta stire, m-am gandit sa-mi descarc si eu jocul prin intermediul platformei Steam zilele acestea, avand in vedere ca este free-to-play sa pot experimenta si eu ceea ce experimenteaza peste 2 milioane de jucatori.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *