Lipsa talentului nu e un impediment atunci cand alegi tablourile pe numere de la Pictorul Fericit!

pictura pe numere de la pictorul fericit

Poate ca mereu ti-ai dorit sa pictezi, sa te lasi purtat de val si sa combini culori rezultand nuante inedite, sa vezi cam de ce ai fi capabil daca ai avea o pensula in mana. Insa undeva in strafundul tau te gandesti ca tu n-ai talent, ca probabil o sa iasa ceva dezastruos si te demoralizezi complet. Nu stii niciodata ce poti pana nu incerci, asa ca daca ai nevoie de un imbold si chiar putin ajutor, alege un tablou pe numere de la Pictorul Fericit. Si cum repetitia e mama invataturii, dupa ceva timp ai sa prinzi curaj si ai sa creezi tablouri de la zero, cu ajutorul imaginatiei si dexteritatii dobandite.

Tabloul pe numere – ideal pentru novici, dar si experti

Tabloul pe numere poate fi inceputul unui hobby pentru orice nivel la care te-ai afla. Panza pe sasiu este delimitata de linii si numere, iar tot ce trebuie tu sa faci este sa aplici culorile potrivite numerelor de pe panza, vezi aici mai multe detalii. Chiar si cei care sunt experimentati in arta pictatului se pot bucura de un asemenea tablou. Ajuta la relaxare, uiti complet de stres si griji, in timp ce tabloul prinde contur fara efort.

Intr-un pachet de la Pictorul Fericit gasesti toate cele necesare pentru a-l realiza. Accesand pagina oficiala pictorulfericit.ro vei descoperi o varietate de categorii din care sa alegi tablourile favorite. Fiecare vine cu schita inclusa dupa care sa te ghidezi. Opreste-te macar in weekend din fuga continua in care esti, iesi in aer liber, ia-ti tabloul cu tine si un sevalet de la Pictorul Fericit, pune-ti muzica favorita sau asculta cantecul pasarilor si respira!

Prin pictura te dezvolti din mai multe puncte de vedere, cum ar fi a capacitatii de concentrare, cognitiv si motric, chiar si a memoriei musculare. Prin repetitie, cu fiecare tablou pictat, vei deprinde anumite miscari si iti va fi din ce in ce mai usor sa realizezi un tablou, fiindca creierul tau va sti deja in ce directie sa miste mana. Astfel, cand crezi ca esti pregatit sa incepi un tablou pe cont propriu, Pictorul Fericit te asteapta si cu toate cele necesare in acest sens. Panze pe sasiu de dimensiuni diferite, culori felurite, seturi de pensule si cutite, diluant, vernis, paleta pentru mixarea culorilor si multe altele.

Intra pe pictorulfericit.ro si alege tablourile preferate ce vor deveni parte din decorul casei tale.

Contact: 0745459540

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam. 2

Suceava, Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *