Killer Instinct este dezvoltat de Iron Galaxy

Luna trecuta dezvoltatorul jocului Killer Instinct, Double Helix a fost achizitionat de Amazon, lasand jocul de lupta, free-to-play exclusiv pentru Xbox One, in mainile destinului. Microsoft a spus ca un nou studio se va ocupa de continuarea dezvoltarii, in timp ce nou continut este introdus, si se pare ca dezvoltatorul nu este altul decat Iron Galaxy, studioul care a realizat jocuri de lupta precum Divekick, de asemeni si Street Fighter 3 : 3rd Strike Online Edition.

CEO-ul celor de la Iron Galaxy, Dave Lang a confirmat miscarea pentru Polygon, unde au sustinut ca jocul Killer Instinct este probabil cel mai mare lucru pe care l-au facut vreodata. Lang sustine ca este o oportunitate nemaipomenita sa muncesti la un joc si un gen de care sunt super pasionati. Inainte sa poata discuta despre asta, a fost doar un fan al jocului. Iar pentru a-l detine acum si a incepe cu aceasta baza grozava, extinzandu-l si introducand nou continut pe deasupra, toata lumea din companie este captivata.

Lang a adaugat ca studioul Iron Galaxy a fost un mare sustinator al rebootului jocului de lupta al celor de la Double Helix si nu ar fi acceptat sa lucreze la acest joc daca nu le-ar fi placut forma pe care o are pana acum. Acestia sustin ca studioul Double Helix a facut o treaba minunata si ca vor sa adauge nou continut fara sa strice ceva la el.

In alte noutati despre Killer Instinct, ultima contributie al celor de la Double Helix pentru proiect, soldatul cyborg, Fulgore, va debuta pe 9 Aprilie in joc. Acesta va capta primul sezon de continut episodic al lui Killer Instinct, iar update-ul de la titlu va adauga de asemeni si modul de joc Arcade, un lobby online care va putea sustine pana la 8 jucatori si o optiune de spectator al meciurilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *