În pagina oficială a Studioului Prime poți vedea toate detaliile despre videochat

pagina oficiala a Studioului Prime

Toată lumea a auzit până acum de industria de videochat însă nu toată lumea știe ce se întâmplă de fapt în spatele ei. Desigur că opinia publică întotdeauna va avea un cuvânt de spus, chiar dacă nu cunoaște cu exactitate toate detaliile.

Videochatul este o industrie căutată de tot mai multe femei în ultima perioadă. Explicația este una simplă. Este un job foarte bine plătit, unde venitul depășește cu mult salariul minim pe economie. Mediul de lucru este unul select, unde modelele au parte de condiții foarte bune, programul de lucru este de asemenea flexibil, iar femeile pot ajunge la independență financiară. Desigur, că nu toate studiourile oferă toate aceste condiții. Tocmai de aceea, femeile care doresc să își înceapă activitatea în această industrie, caută informații cu privire la studiourile din țară.

Prime Studios este unul din studiourile preferate ale modelelor. Asta pentru că vine cu beneficii importante pentru viitoarele modele care doresc să își înceapă activitatea aici.

De la veniturile pe care le oferă până la mediul de lucru, toate acestea sunt avantajoase.

Avantajele pe care le oferă Prime Studios

  • salar de 5000 lei/ lună pentru a asigura o stabilitate financiară. Modelele care doresc să lucreze la Prime Studios vor avea un salar garantat de 5000 lei pe lună cu condiția ca acestea să lucreze 8 ore pe zi/ 5 zile pe săptămână. Programul de muncă este unul flexibil, deoarece modelele pot alege să lucreze de dimineață, intermediar sau seara. În plus, vor avea parte și de bonusuri în funcție de performanță. Modelele care doresc să câștige încă din prima lună mai mult decât salariul pe care îl primesc, au posibilitatea de a lucra peste program. În acest sens bonusul și salariul vor fi dublate. Modelul cu cele mai multe ore lucrate într-o lună va avea parte și de un city break de 5 stele.
  • Modelele au parte de traininguri specializate. Partea bună a acestui job este că modelele nu au nevoie de experiență pentru a se angaja. Asta pentru că echipa Prime va asigura traininguri specializate în domeniu. Pentru că videochatul are la bază comunicarea în limba engleză, tot Prime Studios va oferi și cursuri de limbă engleză.
  • aparatură modernă. Modelele vor avea un mediu de lucru de lux, unde camerele pot fi personalizate în funcție de preferințe. De asemenea, aparatura precum calculatoarele și luminile de studio sunt de ultimă generație pentru ca modelele să aibă rezultatele dorite. Pentru mai multe detalii accesează pagina oficiala a Studioului Prime.
  • posibilitatea de a ajunge la independență financiară. Modelele care vor lucra la Prime vor avea posibilitatea de a ajunge destul de rapid la independență financiară. Bonusurile de care pot avea parte sunt destul de mari și se pot bucura de vacanțe de lux, de mașină sau casă.
  • suport în permanență din partea echipei. Modelele vor avea parte de suport nonstop din partea echipei Prime fie că vorbim de probleme profesionale sau personale.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă acest studio. Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Date de contact:

0725 165 944

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *