Idei de sejur pentru Paste – Delta Dunarii este in top

Delta_Dunarii

Din pacate numai la zile mari suntem preocupati de ceea ce inseamna vacante si placere de a petrece timpul liber in altfel de locatii decat acasa sau in imprejurimi. Doar ca indiferent cat sunt de rare astfel de momente tot ce conteaza este sa ne alegem un loc in care sa ne simtim bine.

Un sejur de Paste trebuie sa implice fara doar si poate si oferte pascale. Cu alte cuvinte tine de masa festiva, de un loc in care crestinii sa se alature unei slujbe deosebite. Iata cateva idei de pus in practica, in functie de preferinte:

  1. Constanta. Chiar daca de Paste inca nu este timpul potrivit de inceput a sezonului de vara de mers la mare trebuie sa stii ca zonele sunt superbe oricum, in orice perioada de an. Asa ca alege spre exemplu Constanta, sa vezi celebrul Casino, piata, zona istorica, portul si asa mai departe. Un loc absolut divin.
  2. pensiune Delta Dunarii, orice locatie care are legatura cu Delta. Frumoasa zona are ce oferi si din cadrele sale magnifice ai de unde alege. Spre exemplu alege Aquavilla, o pensiune de lux, asta ca sa te rasfeti pe masura.
  3. Destinatie din strainatate. Ce ai spune de Tenerife spre exemplu? Poate ca iti suna ciudat doar ca perioada martie-aprilie este chiar una ideala pentru aceasta zona. Eviti poate ca si aglomeratia, eviti preturile peste masura de piperate si in egala masura eviti si ceea ce tine de caldura excesiva. Asadar, ca o aventura ce o poti savura cateva zile Tenerife este locatie de vis.

Optiunile sunt diverse. Asta depinde de ce anume iti doresti asa ca orice consultant iti va spune la inceput sa iti definesti stilul. Asta inseamna sa definesti ce anume ai ca si asteptari, de la traditional la stilul modern. Mai presus de asta trebuie sa te gandesti si la acele locuri pe care nu le-ai vazut pentru ca entuziasmul de a descoperi noi locatii face ca intreaga sarbatoare si timpul liber pe care il ai sa fie de o adevarata placere. Cauti ceva unic pana la urma, nu-i asa?

Tip: cu cat te hotarasti mai repede cu atat este mai bine pentru tine. Chiar daca sunt si oferte de tip early booking exista si o mai mare atentie acordata unor astfel de pachete. De Paste, ca o prima optiune de vacanta pentru unii, multi se avanta sa aleaga pachetele turistice de orice fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *