Iata de ce trebuie sa mergi mai departe

Anticipeaza obstacolele. Asteapta-te ca lucrurile sa nu mearga conform planului. Asteapta-te sa ai esecuri si sa faci greseli. Asteapta-te sa te simti rau, confuz, nemotivat si infricosat. Anticipeaza aceste lucruri si mai mult, dar mai important, fa-ti un plan cu ceea ce o sa faci dupa ce ai un esec.

Continua sa inveti tot timpul. Invata tot ceea ce se poate despre spatiul tau si ramai curios. Mintile noastre lucreaza mai bine cand invatam lucruri noi. Oamenii sunt invatacei, prin intermediul cartilor, blog-urilor, podcasturilor, si evenimentelor, sunt mai creativi si mai adaptati schimbarilor. Se spune ca, cunoasterea inseamna putere, dar pe langa acest lucru iti ofera uneltele si scheletul pentru a ramane motivat, disciplinat si cu potential.

Schimbati limbajul. Poti sa iti umpli zilele cu „voi incerca” si „ar trebui”. Voi incerca sa scriu cate un post pe blog in fiecare zi. Ar trebui sa exersez mai mult. Voi incerca sa mananc sanatos. De fiecare data cand spui acest lucru, iti oferi o scuza. Inlocuieste cuvintele „incerc” si „ar trebui” cu „voi face” si „trebuie sa fac” pentru a exersa zilnic. Sunt cuvinte care suna mai infricosator. Te fac sa fii vulnerabil. Dar ar putea sa faca diferenta intre procrastinatie si realizarea unui lucru.

Hraneste-ti corpul. Este simplu, mananca mancare adevarata, fa mai multa miscare si dormi mai bine. Daca nu faci aceste lucruri, exista o limita asupra lucrurilor pe care le realizezi. Chiar si in miscari mici, pozitive in dieta, exercitii si somn pot duce la schimbari semnificative in productivitatea, administrarea stresului si functionarea creierului. Oamenii care realizeaza acest lucru la cel mai mare nivel sunt oamenii care isi trateaza corpul cel mai bine.

Asa este, succesul masiv necesita actiuni masive. Dar pe cat de monumental pare, este suma eforturilor consistente pe care le oferim. Este un proces, o calatorie. Asa ca lasa pasiunea sa te conduca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *