Iat cum se comporta un invingator

CheieIncepe un grup de inteligenta superioara.

Mai mult ca sigur sti 5 oameni care cauta sa se imbunatateasca la fel ca tine. De ce sa nu incepi un grup? Grupurile de inteligenta superioara au fost folosite de cele mai mari nume din istorie, Andrew Carnegie, Ben Franklin, Henry Ford, Steve Jobs si miii alti. Grupurile de inteligenta superioara inspira crestere, cultiva schimbare cu fiecare si provoaca statusul quo intern. Dezvoltarea personala este mai usoara cand sunt oameni ca tine la bord.

Trezeste-te mai devreme

Am lasat acest lucru in ultimul rand pentru un scop. Unii oameni se vor opri imediat din citit dupa acest punct. Cu toate acestea, inca trebuie sa fie spus. Gandeste-te la acest lucru, cat de multe ai putea sa fii capabil sa faci intr-o zi, daca te-ai trezi la 6 dimineata, in loc sa te trezesti la 8? Nu numai ca vei pierde 2 ore foarte productive pe zi daca te trezesti mai deverme, dar nu esti cu adevarat treaz cand iti incepi ziua de munca. Daca te gandesti ca nu vei fi capabil sa te trezesti mai repede, am un al 6-lea obicei pentru tine, du-te la culcare mai repede ! Majoritatea oamenilor nu au probleme cu trezitul mai repede, au probleme cu a se culca prea tarziu. Cu acestea fiind spuse, sunt de acord, ca nimic nu se intampla dupa 10 seara. In mod serios, inchide televizorul si mergi la somn. Corpul tau iti va multumi cu mai multa energie si vitalitatea in ziua urmatoare.

Aceste obiceiuri te vor catapulta catre scopul tau de dezvoltare personala. Ca o nota in plus, nu trebuie sa incepi sa faci aceste lucruri chiar acum, toate o data. Poti incepe una, producand obiceiul, apoi adaugand altul. Dezvoltarea personala nu este o cursa. Ai tot restul vietii pentru a munci la acest lucru, asa ca ia-ti timpul pentru a creste sansa ta la succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *