Grave, un joc cu adevarat horror

Jocurile Horror tind sa creeze o atmosfera rece, dar momentele tulburatoare din jocurile de genu sunt de multe ori premeditate sau scriptate. Fantomele din jocul Grave al celor de la Broken Windows Studios ar putea fi o forma mult mai libera decat atat, jocul compatibil cu Oculus Rift, prin intermediul unei lumi open-world pe PC, Mac, Linux si Xbox One nu este cu totul predictibil. Planul general al mediului din Grave se schimba cu fiecare noapte care trece, facand navigatia mai putin decat a verifica incaperi de pe harta si mai mult despre a explora si a sta pregatiti pentru amenintarile lumii.

Bineinteles, intunericul ce acopera noaptea ascunde pericolul din Grave, o amenintare de care jucatorii pot scapa cu ajutorul surselor de lumina. Fiecare apus de soare generat progresiv aduce o verietate de inamici, pe care jucatorii fie ii pot infrunta in timpul unei plimbari de seara, sau pot folosi arme bazate pe lumina pentru a-i alunga pe acei inamici in timp ce alearga spre adaposturi. Alimentele sunt limitate, asa ca a te ascunde foarte mult timp, iti poate pierde timp de explorare si inamicul va avea avantaj.

Broken Window cauta momentan fonduri pentru a face Grave posibil, avand 8.751$ din cei 30.000$ ceruti in timpul scrierii scenariului. Daca proiectul isi va indeplini scopul, creaturile din lumea ce se schimba din Grave vor incepe sa urmareasca jucatorii la inceputul anului 2015, iar donatorii ce ofera mai mult de 60$ vor avea acces la beta inainte de acest termen.

Daca esti dispus sa astepti pana e gata Grave, contribuind cu 15$ iti aduce versiunea cu poveste, iar daca contribui cu 20$ iti furnizeaza un mod care nu se termina niciodata „Survive the Night”. Daca inca nu sunteti sigur pe acest joc, o versiune timpurie demonstrativa a jocului pentru PC este disponibila pe pagina de Kickstarter a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *