Glenn Bleck critica dur Watch Dogs

Glenn Beck Radio

Prezenta radio, Glenn Beck a vorbit recent, criticand jocul open-world lansat recent de Ubisoft, Watch Dogs, cel mai rapid vandut joc din istoria Ubisoft. In timpul unui episod recent al show-ului acestuia, The Blaze, Beck a vorbit despre protagonistul jocului Aiden Pearce, ca fiind un anti erou, ci nu un erou traditional, precum Superman.

„De ce trebuie sa fie toata lumea un anti-erou? De ce trebuie toata lumea sa incalce legea? De ce nu putem sa avem un Superman? De ce nu putem avea pe cineva care face lucrul corect? In loc de acest lucru, toata lumea este un anti-erou. Ideea de aici, este ca te invata sa faci hacking si sa de vii un idol in vietile celorlalti, incluzand dormitoare acestora, intrand in telefoanele lor si in in tot. Jocul invata oamenii sa „intre” in tot ceea ce este ancorat dormitorului. Ce Dumnezeu se intampla cu noi? La ce ne gandim? Invitam oamenii in casele si in vietile noastre. Ne invatam copii sa faca „hacking” in scopuri de divertisment.”

In timpul segmentului, Beck a spus ca din cauza ca jocurile video sunt un mediu relativ nou, nu intelegem cu desavarsire cum ne afecteaza creierele, desi aceastea trebuie sa faca acest lucru oarecum.

Asa ca, daca jocurile sunt capabile sa fie o forta atat de negativa afectandu-ne creierele, de ce nu ne oprim sa ne juca? Beck a spus ca acest lucru nu este atat de simplu, toata lumea vrea sa vorbeasca despre arme, toata lumea vrea sa vorbeasca despre filme de la Hollywood, toata lumea vrea sa vorbeasca despre omul care a produs aceste jocuri video. Nu este vina lor, este foarte greu sa eviti jocurile video, si de indata ce incepi este greu sa te lasi.

Nu este atat de greu sa ne detasam doar de jocurile video, ci mai degraba ne-am lasa de fumat sau de baut cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *