Fotoliul de masaj – relaxare sau terapie?

 Din cele mai vechi timpuri, masajul a reprezentat o activitate ce le conferea oamenilor o stare de bine generala, dar si o modalitate prin care acestia se eliberau de diverse dureri ale corpului. Bineinteles, pe atunci nu se cunosteau cu precizie efectele fiziologice si medicale ale masajului si nici influenta pozitiva pe care acesta le are asupra psihicului.

In zilele noastre, se intampla deseori sa mergem intr-un salon unde sa avem parte de un masaj – fie pentru relaxare si detensionare, fie pentru dureri pe care le avem in anumite zone ale corpului.

Daca te-ai saturat de drumurile pe care le faci la salon, de timpul pierdut in acest sens, de programarile pe care le faci in functie de disponibilitatea maseurului, ai acum o solutie mai la indemana: fotoliul de masaj.

Avantajele pe care acesta ti le ofera sunt numeroase. Este mult mai practic, masajul se va desfasura in incinta casei tale, nu mai pierzi timp pretios, nu mai depinzi de nimeni si, in plus, poti avea parte de un masaj de calitate privind serialul preferat sau ascultand muzica ce te relaxeaza.

Ia-ti acum un fotoliu de la Masatto!

Magazinul online Masatto ocupa o pozitie fruntasa in domeniul fotoliilor de masaj in Romania. Acest lucru se datoreaza produselor de calitate cu care acesta vine in intampinarea clientilor sai.

In cazul in care esti in cautarea unui fotoliu relaxare, Masatto este locul ideal unde il gasesti. Ai de ales dintr-o colectie diversa de modele ce folosesc noi tehnologii in domeniu, pentru a-ti oferi un masaj la cote maxime.

Poti opta intre Elektra, Vega, Zeta, Atlas, Sirius, Polaris, Dominus sau intre unul din modelele star pe care Masatto le furnizeaza precum Divina, Thai sau Maia.

Relaxare sau terapie?

Este bine stiut faptul ca un masaj ca la carte iti da o stare de bine. Masajul facut de un fotoliu de la Masatto are acelasi efect: te incarca de energie si iti da un tonus de invidiat. Fiecare model in parte are o serie de programe de masaj, fiecare cu un alt scop si pentru diverse zone ale corpului. Insa toate acestea iti garanteaza faptul ca vei avea parte de o experienta deosebit de relaxanta.

Nu trebuie decat sa selectezi programul preferat si sa te lasi purtat intr-o alta lume, fotoliul va lucra pentru tine. Unele modele precum Divina sau Thai au incorporat si un sistem de sonorizare stereo controlat prin Bluetooth cu ajutorul caruia muzica preferata te va insoti in aceasta experienta inedita.

Nu trebuie sa excludem din randul avantajelor principale ale unui fotoliu de masaj si functia terapeutica pe care acesta o are asupra corpului. Probabil majoritatea dintre noi optam pentru masaj tocmai din acest considerent: pentru a ne vindeca de dureri ce apar in diverse zone ale corpului.

Dupa cum mentionam anterior, fiecare fotoliu are mai multe programe de masaj si in acest fel avem posibilitatea de a opta pentru unele zone in care avem nevoie de un masaj mai intens. Fie ca durerile de care dorim sa scapam se situeaza la nivelul capului, gatului, spatelui, mijlocului si chiar al picioarelor – fotoliul ne poate ajuta relaxand muschii si articulatiile, facand ca tensiunea sa fie eliberata.

Mai multe informatii despre modelele pe care Masatto le pune la dispozitia clientilor sai se regasesc pe site-ul oficial al magazinului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *