Epic Games lucreaza la jocuri de ultima generatie

Creatorii jocului Gears of Ware, Epic Games lucreaza la un joc de ultima generatie, pe care fondatorul Tim Sweeney spune ca o sa impinga toate limitele fidelitatii graficii. Sweeney a spus intr-un nou interviu ca vor incerca sa impinga grafica noii generatii ceea ce ne-am asteptat dintotdeauna de la Epic. Acest joc este in pre-productie si nu ne asteptam sa fie anuntat formal in curand.

Sweeney a mai dezvaluit ca Epic Games lucreaza si la un titlu pe mobil, desi nu a oferit nici o informatie despre acest proiect. Epic Games, este desigur, de asemenea si creatorul motorului de joc folosit de toata lumea si sarbatorit, Unreal Engine. La GDC 2014, Epic Games a anuntat o noua optiune bazata pe abonament pentru licentierea tehnologiei, si acest lucru a cuplat vanzarea recenta a lui Epic, al francizei Gears of War catre Microsoft, care ne-a determinat sa credem ca studioul s-a indepartat de dezvoltarea jocurilor.

Sweeney insa ne-a asigurat ca acest lucru nu este adevarat, oricand sunt peste 100 de ingineri ce lucreaza la Unreal Engine si sunt mai mult de 100 de dezvoltatori la nivel mondial ce contribuie la jocurile lor, asa ca aceste lucruri sunt complet inseparabile, motorul este bazat pe feedback-ul proceselor de dezvoltare a jocurilor.

Starea de dezvoltare actuala a celor de la Epic Games, include 3 jocuri, jocul exclusiv pentru PC, Fortnite, de asemenea si jocul misterios pentru mobil si jocurile de ultima generatie. Sweeney a spus ca ne putem astepta sa vedem multe jocuri la E3 in Iunie si mai tarziu anul acesta, ce ruleaza pe noul motor de joc Unreal Engine 4.

Sweeney spune ca sunt o multime de jocuri pe drum si un numar mare dintre ele nu au fost inca anuntatate. Acesta a spus ca, crede ca industria jocurilor se tranforma intr-un punct in care jocurile AAA, fiindca sunt atat de scump de realizat, vor deveni o minoritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *