Elimina natural toxinele din corp

Nu mai trebuie sa cheltuiti pentru tratamente de detoxifiere, urmatorul articol va da cateva sfaturi in acest sens, pentru eliminarea pe cale naturala a toxinelor din corp.

Aproape fiecare dintre noi duce o viata plina de stres. Muncim pana tarziu, dormim mai putin, mancam necorespunzator si toate acestea au un efect negativ asupra organismului. Rezultatele apar sub forma cresterii in greutate, depresie, probleme dermatologice precum acnee, boli legate de stilul de viata, indigestii si multe altele. Ce poate sa faca o persoana ce se afla intr-o astfel de situatie de deteriorare a sanatatii corporale? Poate urma anumiti pasi ce vor ajuta la imbunatatirea pe total sipe cale naturala a sanatatii.

Primul pas este evitarea chimicalelor. Pentru o curatare si o detoxifiere pe cale naturala a organismului trebuie sa ne abtinem din a consuma alimente cu chimicale. In special cele care contin multi aditivi, conservanti sau coloranti. De asemenea se recomanda evitarea folosirii in exces a cosmeticelor si produselor de infrumusetare deoarece si acestea contin chimicale, mai recomandata este calea naturala.

Consumati multa apa. Apa imbunatateste digestia si functionarea ficatului, dar ajuta si la eliminarea toxinelor din organism, curatandu-l pe cale naturala.

Tineti post o zi pe saptamana. Stabiliti o zi in care sa nu consumati alimente solide. In acea zi mancati doar legume si fructe proaspete si sucuri naturale, alaturi de o hidratare corespunzatoare. Postul si abtinerea de la alimente grele odihneste organismul pentru o zi si il reface complet.

Deveniti vegetarieni. Desi acest sfat nu poate fi urmat de toata lumea, beneficiile sunt foarte bine cunoscute. Eliminarea completa a carnurilor din regimul alimentar si inlocuirea lor cu fructe si legume proaspete ajuta organismul sa scape de toxinele daunatoare.

Consumati alimente bogate in fibre. Includerea acestora in alimentatie ajuta la o curatire pe cale naturala a colonului. Fructele si legumele recomandate in acest sens sunt merele, avocado, banane, broccoli, varza, spanac, fasole, ceapa si rosii.

Miscarea si exercitiul fizic zilnic ajuta de asemenea mult pentru eliminarea toxinelor din corp prin transpiratie. Tine sub control si greutatea si mentine o stare generala de bine.

Pastrati stresul sub control. Stresul si anxietatea au efecte adverse asupra sanatatii. Meditatii, reprize de respiratie profunda, yoga, orice va ajuta pentru a va pastra mintea si corpul sanatos.

In cele din urma dar nu pe ultimul loc este mentinerea igienei. Curatarea exterioara a corpului il pastreaza curat si pe interior. Asa ca faceti dus zilnici si spalati-va pe dinti de doua ori pe zi. Exfoliati corpul eliminand pielea moarta. Un corp curat este si un corp sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *