Eidos Montreal da afara 27 de angajati

Eidos Montreal este un studio de dezvoltare a jocurilor video din Canada detinuta de Square Enix Europa, o filiala Square Enix. Studioul a fost fondat de Eidos Interactive in 2007. Spre deosebire de alte studiouri de dezvoltare a jocurilor, studioul Eidos Montreal este un ciclu de dezvoltare caracterizat de echipe mai mici, avand pana la 350 de angajati muncind pe perioade mai lungi. In primul an in care a fost fondat studio-ul a anuntat primul sau proiect, al 3-lea joc din seria Deus Ex, si anume Deus Ex : Human Revolution ce a fost lansat in 2011. In 2009 studioul a anuntat cel de-al doilea proiect in lucru, si anume al 4-lea joc din seria Thief.

Jocurile dezvoltate de aceasta companie au fost lansate pe aproximativ toate platformele, Deus Ex : Human Revolution a fost lansat pe Mac, Ps3 si Xbox 360, Wii U si PC, iar ultimul joc aparut, Thief a aparut pana si pe consolele de noua generatie precum : Xbox One si Playstation 4.

Dezvoltatorul jocului Thief, Eidos Montreal a lasat sa plece 27 de angajati astazi, dupa cum chiar ei dezvaluie. Studioul tocmai si-a lansat reboot-ul seriei Thief la sfarsitul lui februarie, si a optat sa faca reduceri de personal pentru a-si intoarce atentia catre proiecte din viitor.

Acestia au lasat 27 de angajati sa plece, dar din pacate este ceva care pana si un studio major trebuie sa-l faca cateodata pentru a-si asigura configurarea pentru proiecte actuale sau din viitor. Nu este niciodata un lucru frumos de facut, dar cei de la Eidos Montreal incearca intotdeauna sa ofere cat de mult ajutor pot.

Dezvoltatorii spun ca incearca sa re-aloce cat de multi oameni pot pe rolurile la compania lor sau chiar la alte companii pentru a reduce daunele catre angajatii sai. In plus, incearca sa aranjeze o zi a carierei cu alte studiouri din Montreal. Acestia sunt foarte multumiti de munca angajatilor si le ureaza succces in continuare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *