E timpul să te răsfeți cu ajutorul lui Stailer

stailer

Tehnologia a avansat destul de mult în ultima perioadă fiind pentru unii o bucurie, pentru alții o tragedie. Însă, cu toate că nu tot publicul larg este încântat de tehnologie sau de internet, trebuie să ținem cont că vine la pachet și cu câteva beneficii importante, care ne ajută în a recupera timp și a ne ușura munca.

Pandemia totodată, ne-a pus în postura de a ne plăti facturile online, de a folosi cardul mai des decât banii cash sau de a ne programa online la anumite instituții publice, ceea ce a dus la o economisire de timp până la urmă. Pe lângă asta, am scăpat și de statul ore în șir în trafic pentru a ajunge la cumpărături, sau la cozile interminabile care ne secau de puteri, pentru că acum este mai simplu când îți faci și cumpărăturile online.

Și pe Stailer tot online îl găsești!

Te-ai gândit vreodată că și în industria frumuseții vei putea opta pentru anumite servicii precum să te programezi la un salon la orice oră din zi sau din noapte, tot online? Acum totul este posibil cu platforma Stailer.

Stailer este o platformă inteligentă care te programează la un salon din orașul tău, dacă ești din Cluj Napoca, Iași, Timișoara, București sau Oradea în doi timpi și trei mișcări. Ce înseamnă mai exact? Înseamnă că în primul rând orice femeie sau bărbat care alege să meargă la un salon de beauty pentru relaxare, un look nou sau pentru un tratament facial poate dispune de serviciile Stailer. Însă, o problemă foarte des întâlnită este aceea că foarte greu găsești un salon în funcție de programul tău, stai și pierzi vremea dând telefoane în stânga și-n dreapta pentru a găsi ceva potrivit pentru tine.

Acum, cu Stailer această problemă este de domeniul trecutului, în sensul că nu trebui să mai dai nici un telefon . Practic, totul găsești pe platformă, iar tot ceea ce trebuie să faci este să îți alegi ceea ce îți place și să te programezi online. Pentru că pe această platformă vei găsi saloane din industria hair & beauty  care se pliază pe nevoile tale, adică saloane de masaje de relaxare, de tratamente faciale atât pentru femei cât și pentru bărbați, tuns, vopsit, make-up, epilare, manichiură și pedichiură cât și barberi.

De ce să ai încredere în Stailer

Știm că la capitolul încredere uneori suntem rezervați când vine vorba de ceva nou pentru că nu suntem în cunoștință de cauză și avem rețineri. În primul rând platforma este 100% gratuită, în sensul că dacă o vei accesa și îți vei face o programare pentru un serviciu anume, iar între timp intervine ceva important și chiar nu vei putea ajunge, tot ceea ce trebuie să faci este să anulezi programarea, chiar dacă nu ai cont și nu vei fi taxat pentru acest lucru.

Pe această platformă vei avea parte doar de specialiști în domeniu, care iubesc ceea ce fac, iar de acest lucru vă puteți da seama atunci când intrați pe platformă și veți găsi fotografii din saloane, cu prețurile pentru fiecare serviciu în parte și recenzii care o să vă ajute să luați o decizie în ceea ce privește alegerea unui profesionist.

Ai mai multe detalii aici despre platforma Stailer.

Contact: support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *