Dragon Age : Inquisition vine pe 7 octombrie

Blight-ul s-a terminat, Qunari au fost alungati din KirkWall, iar magicienii au plecat cu totii la un razboi cu asupritorii lor Templari. Am vazut multa criza de-a lungul Thedas, dar toata aceasta nu se poate compara cu demonii si spiritele care iti invadau casa. Ascundeti-va copiii, ascundeti-va nevestele, ascundeti-va sotii, caci acestia iau totul.

Dupa cum stim deja, povestea jocului Dragon Age : Inquisition se centreaza in jurul Veil-ului fiind distrus si toate creaturile din Fade intrand in lumea noastra. Ceea ce ne-a fost dezvaluit mai recent, este ca personajul jucatorului, inchizitorul, va avea o conexiune mai apropiata cu lumea Fade, fiind capabil sa calatoreasca in ea si din ea. Acest lucru nu este restrictionat de clase, unde magicienii traditional sunt singura conexiune naturala cu prima lume a Creatorului.

Trailerul arata de asemenea intoarcerea personajelor principale Leiliana, si acum fostul templar Cullen, servind ca capetele umbrei inchizitiei si respectiv fortele militare a acestora. Acestia nu vor mai fi disponibili ca membrii ai party-ului, dar rolul cu inchizitorul joaca un rol urias in mecanicile tablei de razboi al jocului Dragon Age : Inquisitor. Inca nu au fost dezvaluite detalii exacte, dar stim ca tabla de razboi ii va permite inchizitorului sa-si trimita aliatii in misiune, similiar cu ceea ce faci in Assassin’s Creed : Brotherhood.

In sfarsit, trailerul arata mount-uri de inchizitor, asa ca daca speri sa traiesti o fantezie Shadowfax cu magicianul tau, acum ai sansa. Din pacate, cei de la Electronic Arts au dezvaluit ca wyverns nu vor avea o optiune de mount.

Dragon Age : Inquisition este programat sa fie lansat pe 7 Octombrie, 2014 pe Xbox 360, Playstation 3, Xbox One, Playstation 4 si PC. Pentru cei care spera sa-si importe deciziile din sistemele din ultimul gen, ar trebui sa verifice si Dragon Age Keep, o unealta de editarea a povestii ce iti permite sa recreezi sau sa creezi date pentru o noua poveste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *