De la Alexiana Group cumperi usi de garaj sectionale – vezi aici mai multe informatii

usi de garaj sectionale alexiana

Nu mai e o surpriza faptul ca oamenii iau decizii definitive cand vine vorba de locuinta sau de spatiul lor. Cand gasesc un produs anume sau un accesoriu pe care il considera util cand vine vorba de amenajarea casei, atunci cu atat mai bine. Nu mai au loc discutii si nici chestiuni ce ar putea face familia sa se razgandeasca. Ca, de exemplu, cand vine vorba de amenajarea garajului, un spatiu important care intra in configurarea intregii case. Acesta trebuie sa aiba dimensiunea potrivita, iar usa sa fie una care denota siguranta. 

Esti interesat sa afli mai multe despre o posibila viitoare usa de garaj? Atunci trebuie sa afli de compania Alexiana Group si de produsele sale. Poti sa vezi aici mai multe sau sa citesti urmatoarele randuri pentru a afla mai multe.

 

O usa de garaj care te ajuta sa faci economii – salveaza caldura de la interior 

Usile de garaj sectionale de la Alexiana Group sunt unele care vin cu un set de avantaje ce nu trebuie trecute cu vederea. Acestea izoleaza atat termic, cat si fonic. Atunci cand vei intra in garaj nu te vei lovi de temperatura scazuta, ci, din contra, vei fi intampinat de un aer cald. Se poate intampla sa doresti sa lucrezi la masina, in propriul tau garaj, asadar te vei bucura sa stii acest lucru. 

Izolarea fonica este si ea importanta pentru cei care vor sa se concentreze pe schimbatul pieselor masinii in liniste. Zgomotul de afara poate dauna de cele mai multe ori, asadar ia in calcul o astfel de caracteristica atunci cand alegi usa de garaj. 

Usile de garaj sunt formate din panouri elvetiene de tip sandwich, vopsite in camp electrostatic. De asemenea, sunt umplute cu o spuma poliuretanica, fapt care le asigura protectie. Pentru un plus de atractivitate poti sa alegi o usa pietonala pe care o poti integra usii de garaj. Va arata de-a dreptul asa cum ti-ai imaginat si vei putea sa ai parte de un acces mai facil in garaj. 

 

Deschidere si inchidere usoara

Pentru ca aceste procese sa se desfasoare intr-un mod mult mai simplu, vei primi la pachet o telecomanda, dar si acces la aplicatia dedicata care iti va usura acest proces. Chiar daca nu te vei afla in preajma garajului, il vei putea deschide si inchide oricand doresti. 

Despre Alexiana Group mai trebuie sa stii ca ofera o garantie extinsa care poate ajunge la 11 ani. Daca alegi sa te inscrii online, primesti 1 an garantie, astfel ajungi la acel termen extins de 11 ani. In primii doi ani ai parte de doua interventii gratuite, ceea ce inseamna ca poti apela la Alexiana Group cu toata increderea. 

Poti sa vezi detalii mai amanuntite pe site. Alege o usa de garaj sectionala sau poate rulouri exterioare care vor infrumuseta exteriorul casei. Compania Alexiana Group este una cu o vasta experienta, asadar produsele furnizate de catre aceasta sunt unele care respecta standardele inalte de calitate. 

 

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *