De ce trebuie sa calatoresti cand esti tanar

Te face o persoana mai interesanta. Nimic nu este mai plictisitor decat sa vorbesti cu o persoana care nu are absolut nimic de spus. Calatoria poate crea amintiri nemaipomenite si seveste ca o conversatie grozava pentru inceput. Vei fi surprins de cate ori poate aparea in discutie calatoria, indiferent daca te afli la o petrecere sau acasa. Gandeste-te cat de grozav ar fi daca ai putea sa sari in timpul urmator si sa compari experientele. Indiferent daca vorbesti despre safari-ul recent din Africa, sau atunci cand ai inotat cu delfinii in Caraibe, te face sa pari cunoscator si hai sa fim sinceri mult mai interesant.

Ai muncit din greu si o meriti. Viata poate fi nebuna in zilele noastre. Cu supraincarcarea de gadget-uri, orele de munca si cererile retelelor sociale, nu e de mirare ca nu am cedat ca natiune, spargandu-ne de la fiecare presiune. Tinerii din ziua de azi muncesc mai din greu ca niciodata pentru a realiza mai multe ca niciodata, si nu exista o recompensa mai buna prin care ne putem rasplati, decat sa ne facem timp pentru a ne lua o vacanta.

Aminteste-ti, toata acea munca este realizata in zadar, daca nu exista o doza egala de joaca sa mearga cu ea. Nu vrei sa te uiti in spate 15 ani si sa realizezi ca ai pierdut anii de cand erai tanar doar muncind, nu-i asa? Asa ca salveaza cativa bani castigati din greu si mergi undeva in care ai visat dintotdeauna s-o faci. Transforma fantezia in realitate si ofera-ti o bataie pe umar. O meriti !

Sunt sigur ca unul din motivele principale pentru care un adult tanar ar evita calatoriile este lipsa banilor sau sentimentele coplesitoare de a nu sti de unde sa inceapa. Calatoria nu trebuie sa fie scumpa sau coplesitoare pentru ca tu sa te simti foarte bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *