De ce sa investesti in termostate inteligente Salus

saluscontrols.ro

Se apropie iarna, insa deja odata cu venirea toamnei ai inceput sa te preocupi legat de confortul termic din locuinta. Cu cat e mai rece afara, cu atat se resimte mai mult nevoia de confort in locuinta. Ce poti sa faci ca sa ai liniste pe intreaga perioada a iernii? Incepe prin a pune la punct toate elementele ce influenteaza confortul termic si ai in vedere si solutii performante, precum un termostat inteligent.

Despre pasii pe care ar trebui sa ii urmezi legat de centrala, sisteme de inchidere/deschidere, izolatia locuintei si asa mai departe, probabil ca deja stii. Dar daca satisfactia nu este intocmai cea la care te asteptai, ar trebui sa te gandesti serios sa investesti intr-un termostat. De ce? Iti prezint mai jos cateva motive care ar trebui sa fie suficient pentru a te convinge.

Te ajuta sa asiguri un echilibru termic in interior

De cele mai multe ori e dificil a atinge aceeasi temperatura in locuinta peste tot si mai ales la un nivel optim. Ce poti sa faci ca sa il dobandesti? Poti alege unul dintre numeroasele modele de termostate inteligente Salus pe care le gasesti pe saluscontrols.ro. Un astfel de dispozitiv este ideal, pentru ca iti permite sa setezi o anumita temperatura, respectiv sa o modifici dupa cum consideri necesar. Daca te orientezi dupa un model mai performant, respectiv programabil, poti seta temperaturi diferite in intervale orare distincte si chiar si zile diferite.

It permite sa faci economii pe timp de iarna

Teama multora, odata cu venirea iernii, este ca nu vor reusi sa intre in primavara fara sa faca datorii. De obicei combustibilul folosit este scump si asta se resimte la nivel financiar mai ales acolo unde suprafetele de incalzit sunt foarte mari.

In schimb, cu ajutorul unui termostat inteligent, consumul va fi insemnat redus, iar asta se va reflecta si asupra sumei facturilor. Cand cheltuielile sunt mai putine si alte nevoi pot fi satisfacute, ceea ce nu este decat in folosul oricarui proprietar de locuinta.

Iti sporeste nivelul de confort

Daca te vei orienta dupa un termostat recent aparut pe piata, de tipul celor wireless, beneficiile pe care ti le aduce sunt cu atat mai multe. Te bucuri de control absolut asupra caldurii din casa, chiar si atunci cand esti plecat de la domiciliu. Cu ajutorul unei aplicatii mobile, respectiv cu conexiune la internet poti sa modifici temperatura de acasa dupa cum consideri potrivit, fara prea mult efort. Poti sa faci asta cand esti la birou, in vizita in orasul invecinat sau chiar in alta tara.

Si atunci cand esti acasa poti folosi aplicatia. Daca stai prea confortabil pe canapea, spre exemplu, cel mai simplu este sa scoti telefonul, tableta sau laptopul si sa modifici tempartura dupa bunul plac.

In ceea ce priveste costurile unor astfel de dispozitive inteligente, acestea variaza si dupa functiile pe care le includ. Cert este ca sunt performante si ca avantajele pe care ti le asigura sunt greu de egalat pe alta cale.