De ce sa cumperi mobila la comanda

mobiclas.com

Odata ce ai terminat de construit casa in care vrei sa te muti, odata ce te-ai decis si ai renovat apartamentul sau atunci cand te muti intr-o chirie pentru o perioada mai indelungata trebuie sa ai in vedere si aspectul mobilarii.

Tot mai multe persoane, tot mai multi proprietari apeleaza in zilele noastre pentru varianta mobilierului la comanda. De ce? Motivele sunt destul de numeroase si le vom explica in continuare.

Nevoia de a mobila te poate duce prin diverse magazine si showroom-uri in care poti vedea piese de mobilier excelent lucrate, foarte aspectuoase, practice si utile. Exista insa si un neajuns, sau chiar mai multe. Cumparand mobila standard realizata in serie risti ca unele piese sa nu se incadreze corespunzator. Risti de asemenea ca o culoare sa nu se potriveasca cu ceea ce mai ai in casa, sau ca unele spatii din locuinta sa iti ramana goale, nefolosite.

Odata ce alegi sa iti cumperi mobila facuta la comanda, poti sa alegi absolut orice dimensiune si forma iti doresti. Ai posibilitatea sa dai casei o nota clasica, folosind ca materiale pentru mobilier lemnul masiv – personal am ales asta cumparand de la mobiclas.com seturi complete de mobilier pentru dormitor si sufragerie. Poti de asemenea sa alegi un stil mai modern, minimalist, fara sa lasi la o parte aspectul practic. Referitor la aspect, model sau stil ai la dispozitie absolut orice optiune.

Un alt avantaj pe care il au piesele de mobilier facute la comanda il reprezinta eficientizarea spatiului. In unele cazuri la mobila de serie iti ramane o bucata de perete neacoperita intre doua dulapuri, sau nu mai ai suficient spatiu in bucatarie pentru frigider sau congelator – de exemplu. Daca alegi insa sa comanzi un set de mobila pentru bucatarie, ai si posibilitatea de a obtine piese de mobilier care sa aiba electrocasnicele incastrate, mascate elegant in intregul set.

In fiecare camera exista unele mici imperfectiuni: plinta este uneori prea groasa, trec unele tevi de la incalzire sau gaze etc. Aceste imperfectiuni trebuie cumva mascate si nu de fiecare data acest lucru este posibil cu mobila de serie. Prin piesele realizate la comanda nu ramane insa nici o imperfectiune vizibila. Toate corpurile de mobilier pot fi adaptate conform specificatiilor tale: Se lasa un loc suplimentar pentru plinta, se decupeaza unde este cazul pentru a putea interveni la tevile de la centrala si chiar si un perete curbat poate fi mascat prin mobilier mulat care sa ascunda acest defect.

Uneori sunt potrivite si piesele de mobilier cumparate direct, standard, realizate in serie. De cele mai multe ori insa, mobila la comanda este solutia salvatoare, pentru ca iti poti alege exact ce vrei si cum vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *